Villa Marsi in le marche

16 Mei 2021 - Marsi

€ 37.00

Het gasten verblijf is in 2010 helemaal gerenoveerd. De kamers zijn ruim, gezellig en met natuurlijke materialen en kleuren ingericht. De vijf boven kamers zijn geschikt voor maximaal vier personen per kamer. Elke kamer heeft een dubbel bed en een of twee bedden op de vide welke via een wenteltrap bereikbaar is. De drie badkamers zijn separaat gelegen in de hal. Voor grote kinderen is het ook mogelijk om twee kamer s naast elkaar te boeken zodat de kinderen een eigen kamer hebben.

In het gastenverblijf zijn op de begane grond 3 ruime kamers met alle een badkamer. Alle kamers hebben een prachtig uitzicht over de groene vallei. Een van drie kamers is geschikt voor mindervaliden.

Aan de zijkant van het gastenverblijf is een mooie groene grote tuin aangelegd met mooie bomen tussen de bomen hebben we een lange tafel geplaatst, waar we gezamenlijk s’avonds dineren. Aan de andere zijde van het gastenverblijf ligt het restaurant en de keuken. Het restaurant heeft vier openslaande deuren waardoor je terras bereikt met bistro setjes. In het restaurant serveren wij het ontbijt in buffetvorm. Je kunt er voor kiezen om buiten te zitten in de ochtend zon of binnen in het restaurant. Buiten het seizoen om wordt de lunch en het diner in het restaurant geserveerd.

Iets verder op van het gastenverblijf bevinden zich drie B&B kamers deze hebben een tuin met gras en uitzicht op het bos. De kamers zijn met natuurlijke materialen en kleuren ingericht.

Tussen het gasten verblijf en de B&B kamers ligt de bunker met de receptie om in en uit te checken.

Het zwembad is te bereiken via een korte wandeling door het bos naast het gastenverblijf je komt dan langs de kampvuur plaats en de blokhutten.Het zwembad in ovale vorm is 1.40 meter diep en heeft rondom een tegelterras en ligstoelen. Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de groene heuvels van Montefeltro.

Prijzen vanaf € 37,50 p.p.p.n.(min. 3 nachten)

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi

Regio
Rome en Midden-Italië

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Nabij de prachtige studenten stad Urbino (vermelding op de wereld erfgoed lijst van Unesco)