Kleine Mini Camping bij de Wijngaard

16 Mei 2021 - Casa Vigna

€ 25.00

Bij een oude kleine wijngaard in Italie verhuren wij drie vakantiehuisjes en twee kampeerplekken. Het uitzicht over de heuvels op de bergen is bijzonder. Natuur, rust en ruimte in een authentieke omgeving.
De accommodaties zijn netjes, compleet ingericht en geschikt voor twee personen. Wij wonen hier permanent en ontvangen jullie graag. De reden dat wij juist voor deze locatie gekozen hebben is het bijzondere uitzicht over de heuvels, de verschillende tinten groen met daarachter de toppen van de bergen. De ligging (goede bereikbaarheid) en de vrijheid (natuur, rust en privacy).  Wij, Jaap en Astrid, begin 40, wonen hier sinds 2011. Tijdens onze rondreis door Italië ontdekten wij Piemonte en Casa Vigna en waren meteen verkocht. Graag laten we jullie genieten van een fijne vakantie in Italie en alles wat Casa Vigna en haar omgeving te bieden heeft.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Zwembad

Regio
Piemonte of Aosta

Ligging
Landelijk

In Noord Italie, in de Regio Piemonte ligt het plaatsje Ceva. Een gezellig stadje met winkels, restaurantjes en natuurlijk de wekelijkse markt. Vier kilometer boven het plaatsje ligt Casa Vigna met een kleine wijngaard op de zonnige zuidhelling. Wandeltochten starten direct vanaf ons terrein. De rivier is op loopafstand. Een dagje naar het strand, de bergen of het wijngebied van Barolo zijn binnen 45 minuten bereikbaar.