Een authentiek Frans appartement, op een schilderachtige locatie

13 Januari 2021 - de Jong, Anneke

€ 380.00

Appartement l’Hirondelle is een authentiek Frans appartement, gebouwd uit natuursteen. Het is een sfeervol en gezellig appartement en ook aangenaam koel, door de dikke stenen muren. Er is een zit- en eethoek en er staat een luxe 2p Pullman boxspring in, met een comfortabel dekbed erop. De keuken is o.a. voorzien van aanrecht, gasstel, koelkast en koffieapparaat. In de aparte badkamer, die heel ruim is, zit een wastafel, douche en toilet.

Het appartement is gebouwd tegen de berg, middenin een prachtig natuurgebied met veel wandelroutes. Het ligt op het 2e niveau van het het huis Gites Les Veinards. Gasten van deze gite mogen gebruik maken van het grote zuidelijke terras van 25 mtr breed, waar ook een kleine, gezellige cave (bistro) zit. Je kunt daar ook koken, muziek luisteren en een beetje socializen.

Het dichtstbijzijnde levendige plaatsje Vals les Bains, ligt op een afstand van 6,5 km. Daar is alles te vinden wat de mens prettig vindt. Overal in de buurt zijn pittoreske dorpjes en steden, mooie zwemplekjes, prachtige wonderen der natuur en voor de avonturiers zijn er ook volop mogelijkheden.
Met 300 zon-dagen per jaar en een mediterraan klimaat is het vanaf half april tot eind oktober een heerlijk, gastvrij (vakantie)verblijf om in alle rust te vertoeven. Een bijzondere mooie plek om te relaxen en te ontspannen.

Het appartement is in principe alleen te huur per week. Maar bij een korte termijnboeking kan je ook reserveren voor minimaal 3 dagen. Bij ons kun je het hele jaar terecht, dus ook voor langere periode. Een fijne plek die zeer geschikt om te rewinden en te relaxen.

BIENVENU!

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2