La Prise, zeer rustig minicamping, mooie aanbieding geldig het hele seizoen.

26 December 2020 - W.G. Verkuijl

€ 15.00

Het bestaat écht, ontdek en beleef het zelf, een minicamping waar u nog écht kan kamperen, we hebben een kleine rustige camping met vijf ruime niet afgebakende staanplaatsen.
De camping is niet geschikt voor kinderen in de puberleeftijd.

De Engelsen zeggen het zo mooi: less is more. Dus bij Camping La Prise wel een zwembad, maar geen megaglijbaan, geen ruimte voor honderden caravans en er is ook geen discotheek, wij houden het liever simpel, want daar gaat het toch om bij het kamperen?

Camping La Prise ligt in de buurt van het Canal du Nivernais, in het departement Nièvre in de regio Bourgogne. Rondom ons terrein wonen de koeien en de wilde dieren. Wij bieden u een vakantie aan op een camping met zes plaatsen waar natuur, rust en gezelligheid onze kernwoorden zijn. Gratis WiFi

U staat bij ons niet op een grindplaats omheind door heggetjes, maar op een terrein van gras, waar u in overleg met Toos of Wim en waar u zelf een niet afgebakende plek mag uitzoeken. Dus staat u graag naast uw vrienden lekker in het zonnetje, of heeft u liever een stekje alleen aan de rand, kijkend over de weide, mag u dat zelf bepalen. Bij ons staat een persoonlijke benadering voorop.

A bientôt,
L’équipe La Prise
www.laprise.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan

Regio
Bourgogne

Ligging
Landelijk

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Even er tussenuit, alleen of met uw gezin?. Kom genieten van de rust en de ruimte in de Bourgogne. Kleine gezellige camping met 6 plaatsen, ideaal voor rust zoekers. Wij bieden u een mogelijkheid om een 2/3 persoonscaravan of een 4 persoonstent te huren, of als u met eigen kampeermiddel komt een plaats op onze minicamping. De camping ligt 8 km van de plaats Decize, waar regelmatig activiteiten zijn en waar iedere vrijdagochtend een markt is. Wilt u een actieve vakantie dan is er in de omgeving keus genoeg, wandelen, fietsen, kanoën, steden bezoeken, noem het maar op. Wilt u bijkomen en helemaal niets ondernemen, kom dan vooral genieten van de rust. Er is een goed en betaalbaar restaurant op 4 km van de camping. Op de camping zijn voor de kleine kinderen schommels en een klein zwembad. Naast het zwembad kan u zich uitleven met de favoriete Franse sport Jeu de boules, heeft u geen boules? Deze zijn op de camping volop aanwezig. In de recreatieruimte kan er getafeltennist worden, er hangt een dartbord voor de liefhebber en er is ook een sjoelbak. (batjes, balletjes en dartpijlen zijn aanwezig) Kiest u voor een actieve of een luie vakantie, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij wensen u een prettige voorbereiding van uw vakantie en wellicht kunnen we u in de toekomst verwelkomen in een van onze huur objecten of op onze minicamping. route Een hele mooie route binnendoor, is via Namen, Troyes, Auxerre, Nevers, afslag 36 Decize. Zie website, www.laprise.nl hier vind u de volledige route om uit te printen