Appartement Bruen, met adembenemend mooi uitzicht

16 Mei 2020 - de Jong, Anneke

€ 490.00

Gite Bruen is een zeer ruim en sfeervol appartement met een eigen privé terras over de hele breedte en heeft een schitterend uitzicht kilometers ver over de bergen en dalen van de Ardèche. De gite beschikt over een complete keuken met zit/eetkamer van 28 m2, een slaapkamer van ca. 12 m2 met een 2-persoons bed, een eigen badkamer en een apart toilet in de gang.

De gite is gebouwd tegen de berg en bevindt zich in ons huis Les Veinards, middenin een prachtig natuurgebied met veel wandelroutes. Op het middelste niveau, op het grote zuidelijke terras van 25 m. is een bistro. Je kunt daar ook koken, muziek maken of luisteren en een beetje socializen.

Het dichtstbijzijnde levendige plaatsje Vals les Bains, ligt op een afstand van 6,5 km. Daar is alles te vinden wat de mens prettig vindt. En overal in de buurt zijn pittoreske dorpjes en steden, mooie zwemplekjes, wonderen der natuur en voor de avonturiers zijn er ook volop mogelijkheden.
Met 300 zon-dagen per jaar en een mediterraan klimaat is het vanaf half april tot eind oktober een heerlijk, zonnig en gastvrij (vakantie)verblijf om in alle rust te vertoeven. Het is een bijzondere fijne plek om te relaxen en te genieten.

Wij verhuren deze gite per week. Het is bij ons ook mogelijk om voor een langere periode te verblijven. Een ideale plek om te relaxen en te rewinden.

BIENVENU!

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi
Airco
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2