7-10 Juli nog beschikbaar INCL. onbeperkt entree tot het Drouwenerzand attractiepark.

6 Juli 2021 - Marcel

€ 232.00

In de zomer is het weekend 7-10 Juli nog beschikbaar voor € 232 excl. bijkomende kosten voor max. 4 personen. Vanaf September weer meer beschikbaarheid.
4 Persoons Chalet de Vlinder no: 122A is gelegen op bungalowpark Het Drouwenerzand in de mooie provincie Drenthe.
Het chalet beschikt o.a. over gratis internet, sfeerhaard, vaatwasser, wasmachine, droger en SAUNA.
De huurprijs in inclusief onbeperkt entree + gratis eten/drinken in het Drouwenerzand attractiepark tijdens de openingstijden en m.u.v. de vertrekdag. Bekijk de website en zie wat er allemaal te beleven is in het pretpark. Het bungalowpark is het gehele jaar open. Het Drouwenerzand attractiepark gaat weer open op 1 April 2017. Maar in de directe omgeving is zoveel te beleven. Vanaf het bungalowpark wandelt of fietst u zo de prachtige natuur in.

WEEKENDPRIJS VOOR max. 4 personen vanaf € 157 excl. bijkomende kosten
MIDWEEKPRIJS VOOR max. 4 personen vanaf € 181 excl. bijkomende kosten
WEEKPRIJS VOOR max. 4 personen vanaf € 320 excl. bijkomende kosten.

Voor meer informatie & foto's: www.vakantiechaletdrenthe.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Drenthe

Ligging
In de bossen

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Chalet de Vlinder no: 122A ligt op bungalowpark Het Drouwenerzand in Drenthe. Het bungalowpark telt ca. 180 vakantiehuizen. Chalet de Vlinder is een 4 persoons chalet met o.a. gratis internet, sfeerhaard, vaatwasser, wasmachine, wasdroger en SAUNA. (het enige vakantiehuisje met een sauna op het park). De huur van chalet is inclusief onbeperkt entree + gratis eten/drinken in het Pretpark Drouwenerzand tijdens de openingstijden ( zie openingstijden tabel). Het pretpark Drouwenerzand is uitgekozen tot leukste uitje van 2017 voor Drenthe. Het bungalowpark is het gehele jaar OPEN. Op 20 autominuten ligt Wildlands Zoo Adventure in Emmen. Verder loopt of fiets u vanaf het bungalowpark zo de prachtige natuur in.