Oazis Tanya Poesta camping

13 Juli 2021 - Theo van Heijningen

€ 14.70

Welkom bij camping Oázis Tanya, op een schitterende locatie midden in de ruige natuur van de poesta.
Hier kunt u nog echt onthaasten, waar de zon voor u meer dan 2000 uren per jaar schijnt.
Het is niet zo vreemd dat we zijn gevallen voor Oázis Tanya. In 2009 is de camping door de ANWB benoemd tot één van de vijf mooiste kleine campings in Europa. “De natuur is er fantastisch. De camping ligt in een beschermd natuurgebied, midden op de poesta.
Je kunt hier heerlijk wandelen, in alle rust. We zien bijna iedere dag reeën op en rond de camping lopen, ook konijnen, hazen en niet te vergeten vossen zitten er veel. Omdat er geen nachtverlichting is, kun je hier nog echte duisternis ervaren en zijn er ‘s-nachts ontzettend veel sterren te zien. Dat is zo mooi. Of zoek verkoeling in ons zwembad. Douche en zwembad zijn gratis.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Restaurant
Bar

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Ligging
Landelijk

Een panorama schildering, een paardenshow met 60 paarden, een wandeling over de poesta of een bezoek aan een thermaalbad met voor de kinderen veel glijbanen en een golfslagbad. Echter wandelen op de poesta en rust zijn heel belangrijk. in de omgeving zijn meerdere leuke en niet dure restaurants, bij ons kunt u 5 dagen per week mee eten. En in de ochtend hebben we vers afgebakken broodjes.