Holiday Chalets vakantie Italie Toscane Ligurie camping River te Ameglia/La Spezia

13 Juli 2021 - Holiday chalets

€ 35.00

Holiday chalets verhuurd in deze prachtige omgeving van Ameglia mobilhomes met veranda. De mobilhomes gelegen op een gezellige gezinscamping camping River op de grens tussen Toscane en Ligurië. Ideaal wanneer u niet kunt kiezen tussen deze twee mooie streken.

Camping River is gelegen aan een rivier die naar zee loopt. De camping ligt op een afstand van ongeveer 2 km van zee en zandstrand. Onze stacaravans/mobilhomes hebben een grote veranda met een ruime parkeerplaats vlakbij de stacaravan.

AANBIEDING:

16-07 / 23-07 €770,-

Prijzen vanaf €225,- per week (Zie website voor alle prijzen)

Het Chalet/Mobilhome:

De woonkamer is voorzien van eettafel met vaste zithoek en open keuken. De keuken bestaat uit een 4-pits gaskookplaat, grote koelkast met een ruim vriesgedeelte, koffiezetapparaat, magnetron en een complete inventaris.

In het chalet zijn 2 slaapkamers aanwezig. Slaapkamer 1 heeft een kledingkast een 2 persoonsbed met 2 persoonsmatras en dekbed en is voorzien van een molton en twee kussens met kussensloop.

Op slaapkamer 2 zijn twee 1 persoonsbedden en een kinderbed boven de bedden. Op ieder bed een dekbed, molton en kussens met kussensloop. Slaapkamer 2 is ook voorzien van een kledingkast.

Kinderbed en kinderstoel is aanwezig en is gratis te gebruiken.

Bedlinnen handdoeken en keukenlinnen dient u zelf te verzorgen, er bied zich de mogelijkheid om bedlinnen en handdoeken te huren meer informatie hierover op aanvraag.

De badkamer. In de badkamer is aanwezig een douche en wastafel met spiegel en kast. Het toilet is apart gescheiden van de badkamer.

In het chalet is een airco aanwezig, de airco is tegen betaling bij te boeken voor €5,- per dag.

Het chalet beschikt over een ruime veranda met tuintafel, 2 verstelbare stoelen met kussens en 4 stapelstoelen met kussens, 2 ligbedden, droogrek en een grote parasol.

Uw auto parkeren: vlakbij het chalet is er een parkeerplaats en kunt u uw auto parkeren.

De camping.
Camping River is een Italiaanse luxe 3 sterren camping en beschikt over bijna 500 plaatsen, onze mobilhomes zijn zeer ruim geplaatst en staan midden op de camping. De camping is ideaal gelegen tussen Ligurië en Toscane, op circa 4 km vanaf de zandstranden. De camping ligt direct aan rivier de Magra die uitkomt in de Middellandse zee en heeft een eigen haven en trailerhelling voor uw boot.

De camping is voorzien van:
- Receptie (Italiaans, Engels en Duits sprekend)
- twee grote zwembaden en kinderbad (geopend vanaf juni)
- volleybal en voetbalveld
- Jeu de Boules baan
- speeltuin
- Disco, theater en muziekavonden op de camping
- animatieteam aanwezig in het hoogseizoen
- Restaurant(pizzeria)
- kleine supermarkt
- eigen strand aan de rivier voor de gasten van de camping
- WIFI internet, Wasmachines
- eigen haven met trailerhelling en steigers

Omgeving:
Omgeving, in het vroege voorjaar en het late najaar kunt u genieten van aangename temperaturen, de rust en ruimte. De centrale ligging van de camping te Ameglia maakt het mogelijk om diverse dagtrips te maken zoals, Pisa(40km), Florence(120km), Torre de lago(30km), Lucca(50km), Lacarno(64km), Livorno (85km), Massa(20km), Viareggio (45km).

Cinque Terre gebied (nationaal park) circa 45km.

Kinderspeelparadijs Parco gomma Piuma nabij Massa circa 15 km.

Aqua Village Cecina, Mega waterpark in Toscane 120km circa 1.5 uur
rijden vanaf de camping.

Boulevard Viareggio La Passegiata met veel winkels en restaurants, zeer mooie route langs de kust circa 35km.

Sarzana golf club op circa 7 km.

Tennis club Sarzana op circa 9 km.

Ook verhuren wij in Frankrijk en België! Neem contact op voor info en prijzen/aanbiedingen. U vliegt met Ryanair naar Milaan of Pisa voor soms nog geen €30,- retour.

holiday-chalets voor alle prijzen en aanbedingen!(U mag ons ook altijd bellen)

Ook in combinatie te huur met één van onze andere Chalets/stacaravans. Prijzen tussen €225,-/€845,- per week. Neem contact met ons op voor een ander aankomst/vertrek datum.

Voor meer info en aanbiedingen;
T: 06-20665022 / 0647884346
E: info@holiday-chalets.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi
Zwembad
Airco
Huisdieren toegestaan
Restaurant
Bar
Wasserette

Regio
Ligurië of Bloemenrivièra

Ligging
Aan rivier of meer