Seeburger See, waar Comfort voor op staat!

13 Juli 2021 - Ralph Liemburg

€ 295.00

Comfort Camping Seeburger See ligt op één van de mooiste plekjes van Duitsland op circa 400 km vanaf Utrecht. In de dirrecte omgeving is veel te beleven met maar ook zonder kinderen. In de maanden julie en augustus hebben we voor de kleinsten een Kidsclub en organiseren we activiteiten voor jongen en oud. Bekijk onze website www.campingseeburgersee.com voor meer informatie.

HUUR EEN PIPOWAGEN Kamperen zoals vroeger bij het Circus!
Vroeger reisde het Circus met paard en wagen. Wie kent niet de mooie woonwagen van Pipo de Clown en Mamaloe? Wij hebben ze voor u in de verhuur, maar dan wel in een nieuw jasje! Op het balkonnetje kunt u heerlijk genieten van een goed glas wijn en de zonsondergang! In de bedstee vindt u een tweepersoons bed, daarnaast een slaapkamer met stapelbed. Ook een mooie keuken met koelkast én een toilet zijn aanwezig! U maakt gebruik van de douches in het sanitairgebouw, gezellig tussen de andere gasten. Wilt u nog luxer? Boek dan onze luxe Pipowagen met eigen douche.

HUUR EEN SAFARITENT Boek nu de zeer compleet ingerichte Safaritent!
Ook genieten van Glamping? Vanaf nu der aller mooiste Safaritenten bij ons te boeken. Compleet ingericht met steigerhouten meubelen en geschikt voor maximaal 5 personen. Een bijzettentje voor meer kids is bij te boeken!
De tenten staan op een centrale op de camping en hebben voor extra comfort een houten vloer.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Zwembad
Huisdieren toegestaan
Supermarkt
Restaurant
Bar

Regio
Overige regio's