Te huur!! 10 persoons superluxe appartement!! € 585,-- p.w. ALL-IN

16 Mei 2021 - JCR

€ 585.00

Een 10 persoons superluxe appartement!!

LET OP!!! SUPERAANBIEDING!!!

Te huur voor 2 of 3 weken. Het appartement is beschikbaar vanaf 9 JULI 2016 voor 2 of 3 weken OF vanaf 16 juli 2016 voor 2 weken.

DE AANBIEDINGSPRIJS IS NU € 1500,00 VOOR 2 WEKEN of € 1750,00 voor 3 weken ALL-IN! Er zijn verder geen bijkomende kosten voor de garage en/of 1 huisdier. De NORMALE prijs voor een periode van 2 weken bedraagt zo'n € 3300,00, 3 weken verblijf kost normaliter zo'n € 4250,00.

Kwalificatie van het complex: 4 sterren

In een van de bijzonder luxe complexen van CGH Residences, in dit geval in het plaatsje Samoens, hebben wij voor u in de aanbieding, in het hagelnieuwe appartementencomplex Les Chalets de Layssian een 10 persoons, 4 STERREN appartement.

Het betreft verhuur voor een periode van 2 of 3 weken. De aankomstdatum is of 9 juli 2016 of 16 juli 2016 en de vertrekdatum is in alle gevallen de 30ste juli 2016.

Het luxe CGH Residence complex is geopend in december 2015 en is op dit moment HET paradepaardje van CGH, gelegen in het centrum van Samoëns. Het gloednieuwe résidence
bestaat uit 3 gebouwen waarin verschillende type appartementen zijn gehuisvest. Wij bieden hier dus het grootste en meest luxueuze appartement, de 10 persoonsversie aan!

De comfortabele appartementen hebben een moderne uitstraling maar nog steeds met een typisch warme Savoyaardse twist. U kunt gratis gebruik maken van de wellness met o.a. een verwarmd zwembad, sauna, stoombad en fitness ruimte. Tegen betaling kunt u massages en andere schoonheidsbehandelingen boeken. Verder zijn er de volgende faciliteiten: receptie met lounge en open haard, parkeergarage INCLUSIEF (max. doorrijhoogte 1,80m) en broodjesservice (tegen betaling).

1 Huisdier is toegestaan. Tevens kunt u bij de receptie van het complex diverse spelletjes maar ook een fondue en raclette stel lenen. Er is 1 gratis Wi-Fi verbinding inbegrepen bij de receptie en 1 per appartement (extra verbindingen tegen betaling mogelijk).

Ieder appartement beschikt over een zeer ruime woonkamer met bedbanken (2x 1-persoons), tv, telefoon, volledig ingerichte keuken met o.a. keramische kookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, koffiezetmachine (Senseo), een badkamer met bad of douche, föhn, toilet en een balkon. De slaapkamers hebben een 2-persoonsbed of twee losse bedden. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt! Vanaf de résidence loop je in 8 minuten naar de Grand Massif Express van waar je directe toegang hebt tot het 265 km tellende gebied Le Grand Massif. Dit gebied heeft alles waar je als liefhebber van de natuur en sporter naar op zoek bent. Het is groot, je vindt er moderne maar eveneens authentieke dorpen en het is ook nog eens niet zo heel ver weg. Grote steden zoals Geneve maar ook diverse steden in Italie zijn snel te bereiken. Heerlijk centraal gelegen.

Verder zijn er zo ontzettend veel activiteiten te ondernemen zoals mountainbiken, Canyoning, parasailen en tal van andere buitenactiviteiten! Ook is de omgeving zeer gevarieert en gezelig! Kortom, u hoeft zich geen dag te vervelen! Tevens wordt uw appartement 1 keer per week geheel voor gereinigd en voorzien van schoon bedlinnen en schone handdoeken.

Wat voor luxe kunt u verder verwachten in het prachtige complex:
Gratis zwembad met ligbedden, zowel binnen als buiten,
Gratis sauna en Turks stoombad,
Gratis Jacuzzi,
Bedlinnen inclusief,
Broodbestelservice (tegen betaling per item),
Eindschoonmaak Inclusief, m.u.v. de keuken en de vaatwasmachine,
Fitnessruimte aanwezig (gebruik slechts met geschikte sportkleding),
Gratis toegang tot garage, eigen parkeerplaats (maximale hoogte 1.80m)
Gratis WiFi bij receptie,
Gratis WiFi in appartement/kamer,
Handdoeken inclusief
Huisdier toegestaan (maximaal 1),
Kinderbedje gratis (op aanvraag)
Kinderstoel gratis (op aanvraag),
Televisie,
Exclusief toeristenbelasting € 0,75 p.p.p.n. (v.a. 13 jaar)

Dit is de site van CGH: http:www.cgh-residences.co.uk/

LET OP! indien u interesse heeft dan mag u ons ook telefonisch benaderen! Tevens wordt er niet verhuurd aan jongeren. Wij willen dan ook indien u interesse heeft aangeven dat verhuur aan slechts jongeren NIET tot de mogelijkheden behoort.