huisjesdrenthe.nl - chalet Eext rolstoel- en hondvriendelijk

13 Juli 2021 - Helena

€ 65.00

In de Drenthse natuur een heerlijk lichte, ruime en comfortabele 4 persoons chalet te huur. Ideaal voor zowel stellen als gezinnen.
Voor rolstoelgebruikers is de chalet ook goed ingericht; extra brede werkruimte in keuken wat ook de verbinding is tussen woonkamer en de rest van de ruimten en de meeste deuren zijn schuifdeuren, dit schijnt meestal makkelijker te zijn vanuit een rolstoel.

De chalet staat op camping de Hondsrug in Eext in het hart van noord Drenthe. Te midden van heidevelden en bossen en op de zandgrond van de Hondsrug. Hier kan naar hartelust gewandeld en gefietst worden want u bent direct vanaf het campingterrein in de mooie Drentse natuur. Ook voor tal van andere activitetien is deze omgeving de moeite waard. De camping heeft een buitenzwembad maar ook een binnenbad! Voor jong en oud is er van alles te doen. Met of zonder kinderen, u kan hier goed vertoeven. En voor ouders natuurlijk alle mogelijkheid om kinderen mee te laten doen aan leuke spellen waardoor uzelf de tijd kan nemen.
Maar ook wanneer u voor ander bezoek aan het noorden, zakelijk of privé, een plek voor u zelf wilt is dit een goed onderkomen.

Alles is voorzien van gladde vloeren zodat het goed schoon gehouden kan worden en waardoor honden zijn toegestaan maar maximaal 2.

Meer weten? Mail naar graciasdenada0@gmail.com
(tijdelijk i.v.m. serverstoring)

Binnen enkele dagen zal dit weer zijn info@huisjesdrenthe.nl
Of bel met 06 40 72 10 33 of 06 15 53 94 20

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
WiFi
Airco
Huisdieren toegestaan

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4