Hotel Castillo de Monda

17 November 2019 - Arjan van de Vrande

€ 79.00

Hotel-Restaurant Castillo de Monda is een intiem boutique hotel waar het verblijf een feest is. Het is in traditioneel Andalusische stijl gebouwd en wij hebben daaraan hedendaagse faciliteiten en een verrassende inrichting toegevoegd zodat je er een ontspannen verblijf zult hebben. Door persoonlijke aandacht, gemoedelijke sfeer en een goede keuken voel je je er direct welkom. En dan hebben we het nog niet over het adembenemende uitzicht rondom gehad. Jouw home away from home!

Het kasteel is recent na een volledige renovatie heropend en heeft dit jaar nog kamers vrij. Kamerprijzen nu vanaf € 79,00 per nacht voor twee personen inclusief ontbijt, afhankelijk van periode en beschikbaarheid.Check onze site voor de actuele prijzen.

Reserveer nu via www.castillodemonda.com minimaal 4 nachten en profiteer van 25% korting met het gebruik van bonuscode ¨Kasteel¨ (geldig tot en met september).

Castillo de Monda ligt midden in het onbedorven Andalusië op 30 minuten van Málaga en het vliegveld en 15 minuten van Marbella en het strand. Granada en Córdoba zijn uitstekende bestemmingen voor een dagtocht en in de directe omgeving liggen vele 18 holes golfbanen.

Meer informatie op de site, per email info@castillodemonda.com of bel +34 952459836 (vragen naar Maryn of Arjan).

¡Hasta pronto!

 

Soort hotel
Romantische hotels