Mooie ruime gites in Bretagne op mini camping met zwembad bij NL familie nabij prachtige kust en witte zandstranden.

13 Juli 2021 - Chantal Lucas

€ 455.00

NOG PLAATS van 22 juni- 6 juli en vanaf 17 augustus!

3 vakantiehuizen van 4 tot 8 personen in herenboerderij uit 1880.
Kindvriendelijk, verwarmd zwembad, leuke activiteiten, table d'hotes maaltijden, bij Nederlandse familie.

We hebben een oude herenboerderij omgebouwd tot 3 vakantiehuizen. Deze gites zijn ruim, comfortabel en gezellig ingericht. We hebben een 4 pers, een 5 pers en een 8 pers gite.

Ook zijn jullie van harte welkom op ons kampeer terrein waar we in juli en augustus 8 compleet ingerichte huurtenten (zowel met als zonder prive sanitair) hebben staan.

Houdt je van mooie natuur, prachtige witte stranden, mooie roze granieten kust, lekker eten en rust terwijl de kinderen met elkaar spelen op het campingterrein of mee doen aan één van de activiteiten die we organiseren?
Jullie zijn van harte welkom op ons terrein waar we 11 families kunnen ontvangen (3 vakantiehuizen en 8 huurtenten) waar Chantal met plezier voor jullie kookt met verse ingredienten uit de moestuin. Geniet van een heerlijke 3 gangen maaltijd (haar specialiteit is vegetarisch) terwijl de kinderen na het eten lekker kunnen spelen, Olivier neemt jullie graag mee op oestersafari of kanotocht langs de Bretonse kusten, we bezoeken een Nederlandse boer en bakken vervolgens XXL pannenkoeken. De natuur vinden wij na 17 jaar nog steeds adembenemend.

Bekijk onze website (www.opvakantieinbretagne.com)
voor meer informatie of mail (info@opvakantieinbretagne.nl) of bel (+33296470774 / +33643030478) gerust.

A bientôt in mooi Bretagne,
Olivier en Chantal, Loek (11jr) en Duna (8jr)

Nog plaats in de

5 pers gite van 22-29 juni (prijs €680)
6-8 pers gite van 29 juni - 6 juli (prijs €730)
huurtenten zowel met als zonder prive sanitair

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Wifi
Zwembad
Open haard
Huisdieren toegestaan

Regio
Bretagne

Ligging
Landelijk

Type
Boerderij

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6

PRACHTIG GELEGEN IN NOORD BRETAGNE Onze herenboerderij ligt in Noord Bretagne, aan de Cotes d’Armor, in het plaatsje Prat (5km ten noorden van Begard). Op 15 tot 25km vind je diverse zandstranden en de beroemde roze granieten rotsen . Karakteristieke plaatsjes zoals Lannion, Guingamp, Pontrieux of Tréquier liggen op 10 tot 15km afstand. Op 5 minuten lopen is een verrukkelijke bakker op het dorpspleintje. Maar voor vers brood, melk , eieren, zelfgemaakte yoghurt en jam hoef je de deur niet uit. Bretagne is een paradijs voor natuur- en sportliefhebbers. Of je nu wilt wandelen, fietsen, zwemmen, golfen, vissen, kajakken, zeilen, diepzeeduiken, kitesurfen, bergbeklimmen of paardrijden, veel is mogelijk.