Individuele wandelvakantie Bretagne, Frankrijk. Op basis van vp met verse biologische producten uit eigen tuin.

26 September 2019 - Chantal Lucas

€ 590.00

Zin in een actief weekje wandelen aan de prachtige Bretonse kust? Bij thuiskomst lekker genieten van de de lokale keuken bereid met passie en veelal uit eigen tuin. Vegetarisch koken doe ik met plezier , maar als je graag een stukje vlees eet kan dat ook. Bij Le Cheval Rouge kan je kanovaren tussen de Bretonse eilanden, jutten aan zee, op oestersafari, eten uit de zee, algenexpeditie, en fantastisch mooi wandelen met vergezichten over de roze granieten kust.
Prijs vanaf 1180euro voor 2 personen/week op basis van volpension, 2 pers.kamer met prive badkamer en apart toilet, transfer aan einde van je wandeling terug naar de auto, informatie en wandelkaarten aanwezig.
Voor meer informatie bekijk onze website.
A bientot,
Olivier en Chantal

 

Type
Vakantiehuis

Soort vakantie
Wandelvakanties

Aantal Personen
Maximaal: 12

Langs de gehele Bretonse kust loopt een wandelpad; de GR34. Dit pad leid je langs mooie witte zandtranden, oesterkwekerijen, immense roze granieten rotsen. Bovendien verandert het uitzicht met het uur door de grote verschillen in eb en vloed. Je wandelt door prachtige bossen, langs interessante huizen en haventjes en bovenal de mooie blauw gekleurde zee. De kleuren met name in het voorjaar zijn zo helder en indrukwekkend dat veel schilders dit Bretonse landschap als inspiratie hebben gebruikt. Meer informatie over onze individuele wandelreizen vind je op onze site of neem direct contact met ons op.