Vaste compleet ingerichte huurtent, kleine familie camping Bretagne, Frankrijk

24 September 2019 - Chantal Lucas

€ 425.00

Onze mini camping is rustig gelegen midden in het groene landschap, 1,5 km vanuit het dorpje Prat aan de N-Bretonse kust. Er zijn acht kampeerplekken met veel privacy tussen het groen. In juli en augustus hebben we zelf 8 origineel en comfortabel ingerichte vaste tenten staan, waarvan 4 met prive badkamer (toilet en aanrecht met wastafel met koud water)
Het terrein is een ideale speelplek voor kinderen met speeltoestellen en verwarmd zwembad (7x11m) Tevens organiseren we activiteiten waar je aan mee kunt doen zoals; een oestersafari, een kanotocht tussen de eilanden, een boerderijbezoek met pannenkoeken bakken en kookt Chantal met veel plezier 2x per week een 3 gangen maaltijd voor jullie met zoveel mogelijk verse ingredienten uit eigen moestuin. (haar specialiteit is vegetarisch, maar heb je liever vlees of vis is dat zeker ook mogelijk)
In Juni hebben we een speciale dreumesmaand met activiteiten speciaal voor de allerkleinste.
Voor meer informatie bezoek onze website.
A bientot,
Olivier en Chantal
www.opvakantieinbretagne.com

t/m 6 juli en vanaf 31 augustus €425 - met prive badkamer €525
6-20 Juli en van 24 - 31 augustus €580 - met prive badkamer €680
20 juli - 24 augustus €735 - met prive badkamer €895

 

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Wifi
Vriezer
Barbecue
Huisdieren toegestaan

Regio
Bretagne

Type tent
Bungalowtent

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 6

Onze mini camping is rustig gelegen midden in het groene landschap. Er zijn acht kampeerplekken met veel privacy tussen het groen. In juli en augustus hebben we zelf 8 origineel en comfortabel ingerichte vaste tenten staan. Buiten deze maanden kan je zelf bij ons je tentharingen in de grond slaan. Ook campers, caravans zijn welkom. Ieder kan zijn eigen rustige hoekje of fijne speelplek vinden. Op het terrein zijn allerlei speeltoestellen, een verwarmd buitenzwembad (opblaas zodiac 7 x 11m) en spellen aanwezig. We organiseren wekelijkse activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen, niets moet maar alles kan.