Actief uitje in de Achterhoek

19 Juni 2021 - Velorette

€ 10.00

Fietsen door de Achterhoek, maar dan helemaal anders!

Een gezellig en bijzonder uitje is gegarandeerd door een dagje op de Velorette recreatiefiets met vrienden of tijdens een familiefeest door de Achterhoek te toeren. Tevens is het huren van de Velorette recreatiefiets ook een leuk idee voor een geslaagd bedrijfsuitje.

De Velorette recreatiefiets is een superlichte vierwielige ligfiets voor 4 personen. Gezamenlijk een toertocht maken, en iedereen kan mee! Geschikt voor jong en oud, sportief en beperkt. De Velorette recreatiefiets combineert het plezier en gezelligheid van het met z'n vieren fietsen en het comfort van een ligfiets met versnellingen en vering. Iedereen beweegt op zijn eigen niveau doordat ieder zijn eigen versnellingen heeft. Actief en toch relaxed fietst u gezellig samen de mooiste routes van de Achterhoek. Een ongekende ervaring.

De Velorette recreatiefiets is ook zeer geschikt voor activiteiten met kinderen, ouderen of (visueel) gehandicapten omdat er maar 1 persoon de familiefiets hoeft te besturen. Links achterin zit de bestuurder die de Velorette navigeert met behulp van twee stuurknuppels en de ligfiets is voorzien van vier versnellingsnaven zodat iedereen individueel kan schakelen

Voor de hele kleine kinderen hebben we speciale kinderzitjes (met gordels) die achterop geplaatst kunnen worden. De Velorette recreatiefiets heeft een volledig instelbare vering en comfortabele stoelen. Dit maakt ook het toeren over op onverharde wegen een plezier. De stoelen zijn traploos te verschuiven over het frame waardoor kinderen vanaf ca. 6 jaar al mee kunnen trappen.

De Achterhoek is een streek met bossen, landgoederen, kleine rivieren, leuke dorpjes, historische stadjes en een uitgebreid recreatief fietsroutenetwerk van wegen en paden. Het omliggende landschap is rijk aan prachtig natuurschoon. Al rondtoerend op de Velorette fiets kunt u genieten van al het moois dat de Achterhoek te bieden heeft. Beekjes kronkelen door het landschap en boerderijen ademen nog de sfeer van voorbije tijden. Er is een licht glooiend landschap met een afwisseling van bossen, weiden en akkers. De Achterhoek is een schitterend gebied om te (her-)ontdekken. In de directe omgeving valt heel wat te beleven: Gezellige terrasjes en vele restaurants, theetuinen en wijngaarden.
• vestingsteden, musea en molens
• natuurgebieden en streekproducten
• ambachtelijke bedrijven, zoals:
o ekologische (bio) boerderijen
o ijsboerderijen
o boerderijwinkels
o kaasmakerij
Velorette beschikt over meerdere routes welke met grootste zorg zijn uitgezet langs vele bezienswaardigen, prachtig natuurschoon en die door de leukste dorpjes voeren. Even op adem komen, onthaasten en uit de sleur stappen van het dagelijks leven. De tijd speelt even geen rol, alleen maar genieten. Via de website www.velorette.nl ontdekt u de mogelijkheden daarvoor in de Achterhoek. Kortom, het is genieten in de Achterhoek!
Kijk voor info op www.velorette.nl

» Bezoek website

Voor wie
Kinderen
Koppels
Groepen
Mannen
Vrouwen
Families

Type uitje
Sport en spel

Velorette recreatie is gelegen in Oost-Achterhoek en valt onder het Nationaal Landschap. Hoge essen, kampen, weilanden, boerderijen, houtwallen, bossen, beken en kronkelende wegen wisselen elkaar af. De schoppe van "Deunk" dateert uit 1930 en hier ervaart u ouderwetse gezelligheid en nostalgie. Vanaf het terras onder de Lindebomen heeft u een adembenemend uitzicht. Een ideale plek om even op adem te komen en te genieten van de natuur en eventueel uw fiets op te laden. Ervaar de charme van de Achterhoek!