Kussengevecht appartement

24 Mei 2021 - A.L. van Aalst

€ 165.00

Het vakantieappartement is volledig ingericht voor maximaal zes personen. Er is een gezellige, zonnige woonkamer met een zithoek en een eettafel, een volledig ingerichte open keuken met een fornuis met oven, koelkast, vaatwasser en magnetron. Er zijn twee slaapkamers met elk twee éénpersoonsbedden, een kamer ligt aan de tuinkant en de andere kamer aan de straatkant. Deze twee slaapkamers delen een douche/toiletcombinatie. De ouderslaapkamer aan de tuinkant heeft een tweepersoonsbed en een eigen luxe badkamer met een tweede toilet, een bad en een aparte douche. Achter de woning is een stadstuin met terras en picknicktafel.

Appartement Kussengevecht ligt aan een mooie kade in typisch een Haagse stadswijk uit het begin van de 20e eeuw. Op loopafstand vindt u een supermarkt, kleine buurtwinkels, terrasjes en allerlei restaurants. Het OV is uitstekend, Naar het centrum en het station neemt u tram 2, de diverse musea en het strand van Scheveningen zijn met bus 21 bereikbaar. Ook met de fiets is het strand of het centrum goed bereikbaar.

Komt u met de auto? Dan is er voldoende parkeergelegenheid. Tegen meerprijs maakt u gebruik van onze parkeervergunning, zodat u niet bij de automaat hoeft te betalen.

De genoemnde prijs geldt bij gebruik met 4 personen. Kijk voor exacte prijzen en beschikbaarheid op de website van Kusengevecht

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi

Regio
Zuid-Holland

Ligging
Stedelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

Appartement Kussengevecht is een appartement op de begane grond in een typisch Haagse portiekwoning in het Valkenboskwartier. Op loopafstand vindt u restaurants uit alle windstreken, gezellige terrasjes, een grote (biologische) supermarkt en veel kleine buurtwinkeltjes. Met tram of bus zijn alle hot-spots van Den Haag makkelijk te bereiken. Tram 12 brengt u in no-time naar het strand van Duindorp, bus 21 rijdt naar het Gemeente Museum en Scheveningen, tram 2 gaat naar het centrum en het Centraal station. Met de parkeervergunning van Kussengevecht kunt u de auto lekker laten staan zonder te betalen bij de parkeerautomaat. Den Haag vele musea en prachtige tentoonstellingen. Het Mauritshuis heeft een uitgebreide collectie van grote meesters, met als 'pareltje' het Meisje met de Parel van de schilder Vermeer. Het Gemeentemuseum heeft een vaste collectie met veel schilderijen van Piet Mondriaan en het enige 19e eeuwse panoramaschilderij van Nederland is te bewonderen in Panorama Mesdag. Vanuit Den Haag is De Keukenhof makkelijk bereikbaar en ook een bezoekje aan Delft, Leiden of Gouda is goed te doen. Ook voor kinderen is er in Den Haag van alles te doen. Ontdek in het Museon de technologie die in de Romeinse tijd werd gebruikt, of bekijk in het Sealife Centre Schevingen het leven onder de golven. Je kunt een bezoek brengen aan Madurodam, Drievliet, Space Expo in Noordwijk, of Duinrell, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen zandkasteel bouwen op het strand.