Mini camping Forest Castle

13 Juli 2021 - Forest Castle

€ 14.50

Forest Castle bied ruimte voor kleinschalige camping.
Op het landgoed van 1 ha bij Forest Castle wat vanuit het bos overgaat in diverse terassen welke spesciaal zijn aangelegt met uitgangspunt voor de ultieme ervaring en uitzichten over deze prachtige vallei. Zo ligt het zwembad en bar/bistro terras halverwege de heuvel voor die prachtige vergezichten over de grote heuvel aan de overkant van het complex. Op het midden terras wat naast het zwembad ligt bieden wij 6 tentplaatsen. Hier bent u omringt door onze prachtige grote dennebomen en het bos.
Op een ander terras beschikken wij over een mooi gazon waar wij 3 plaatsen bieden voor caravans of campers.
Onze sanitare voorzieningen zijn bij het zwembad, zo hebben wij een gescheiden damens en heren toilet, binnen en buiten douche en een overdekte afwas gelegenheid.
Ook is is er een gezamelijke vuurplaats waar u kunt barbequen op een open vuur en daarna genieten van de adembenemende sterren hemel.

Reserveren is aan te raden om teleurstelling te voorkomen. Dit ondanks het grote terein houden wij het aantal plaatsen beperkt om iedereen de ruimte en comfort te bieden.

Faceliteiten bij Forest Castle:
• Zwembad
• Pool bar / Bistro (restaurant)
• Sauna
• Fitness
• Poolbiljart, tafeltennis, darts, vollybal, boogschieten, lucht geweer.
• Diverse excursies en work shops

Mocht u persoonlijke wensen of vragen hebben zijn wij altijd bereid om met u te kijken naar de mogenlijkheden voor of tijdens uw verblijf.

» Bezoek website