Luxe chalets in Callantsoog vlak aan de Noordzee met gratis wifi !!!

4 Juni 2021 - chalet2rent

€ 175.00

Wilt u genieten van comfort en luxe, dan zijn deze chalets beslist iets voor u.

Wij verhuren meerdere chalets op Roompot camping Callassande te Callantsoog.
Onze chalets zijn ruim en comfortabel voor 5 personen. U kunt zowel op onze gedeeltelijke overdekte veranda's als voor de veranda's op het terras genieten van een aangename vakantie of een periode van rust.
Tenslotte is Callantsoog één van de grote trekpleisters van Noord Holland.
U kunt ons vinden op een 5 sterren camping te Callantsoog. De camping is gunstig gelegen op 900 meter van de Noordzee, er is o.a. een overdekt zwembad, een kantine, speeltuin en tennis/voetbal velden. In de nabije omgeving van de camping zijn in de natuurrijke omgeving volop fiets en wandelmogelijkheden.


Onze chalets zijn o.a. voorzien van:
Gedeeltelijk overdekte veranda's
lounge sets op de veranda's
terras met camping stoelen
alle ramen voorzien van gordijnen
gratis gebruik van camping bed/kinderstoel
gezelschapsspellen
Senseo koffie apparaat (extra)
magnetron
eigen parkeerplaats in de buurt v/h chalet
Digitale televisie
Gratis Internet/wifi
op volgens vele, mooiste straatje van de camping


kijk voor meer informatie, prijzen en foto's op onze website

Ps: wij verhuren ook chalets in Hardenberg, schitterend gelegen in de bossen

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Noord-Holland

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 5

Uitstapjes Callantsoog Schagen met de Westfriese markt en het gezellige centrum. Alkmaar, natuurlijk met de bekende Kaasmarkt. Hoorn, Enkhuizen en Medemblik: oude Zuiderzee stadjes met gezellige havens. Den Helder: de marinestad. Wieringen: het vasteland eiland. Het grootste aaneengesloten bloembollengebied van Nederland. Volendam, Monnickendam, ‘de Zaanse Schans’.Amsterdam. De Klimvallei Den Helder. In het Mariëndal aan de rand van Den Helder n/h bos De Donkere Duinen ligt De Klim Vallei! Zee Aquarium Bergen aan Zee. Beleef de wereld onder water. In het Zee Aquarium vindt u maar liefst 43 Aquaria, vissen uit alle wereldzeeën in alle soorten en maten.De Rijp bevindt zich net boven Amsterdam en vlakbij Alkmaar te midden van natuur- en recreatiegebied de Eilandpolder. Het zich door de houten gevels en smalle straatjes typerende dorp werd rijk door haring- en walvisvangst en het verwerken van hennep tot o.a. touw en zeildoek. Het oude centrum is heden ten dage nog steeds te bewonderen in diezelfde weelderige, maar ook vooral sfeervolle glorie van toen. Artis is het oudste (1838) en beroemdste dierentuin van Nederland. Er groeit en bloeit heel wat in Artis. Vlindertuin Vlindorado. Ligt vlak achter het duingebied van Noord-Holland, in het landelijk gelegen Waarland. Sprookjeswonderland Enkhuizen. Dit is een uniek park vol verassingen. Gluur binnen bij de huisjes van het kabouterdorp en beleef de vele bekende klassieke sprookjes. Hoenderdaell is rijk aan dieren uit alle delen van de wereld. In de tropische kas waant u zich in het hart van de jungle, waar u kennis maakt met Ibissen en Pinché aapjes. Natuurlijk ontbreken de flamingo’s en kaaimannen niet…. Linnaeushof: In Europa’s grootste speeltuin vind je heel veel spannende speeltoestellen en attracties.Het Piratennest is voor echte waaghalzen. Door lange hangbruggen, hoog boven water, klim je er naar toe.In de overdekte speeltuin zijn minicars, luchtskelters, speelautomaten, lachspiegels enz. De Beemsterwijngaard ligt nét buiten Middenbeemster, het Noord-Hollandse dorp bekend van de Beemsterkaas. Maar er is meer dan alleen kaas in de Beemster natuurlijk! In 1994 zijn de eerste wijnstokken geplant. Anno 2010 treft u een professionele wijngaard aan met een eigen wijnmakerij. - See more at: http://www.vakantieplaats.nl/advertentie/9858/al_iets_gevonden_voor_uw_vakantie_2017_of_gewoon_een_weekendje_weg/#sthash.pYC11YTw.dpuf