Canyoning in Trentino, Italia

13 Juli 2021 - MountainLive Storo Trentino Italia

€ 0.00

MountainLive is een organisatie met zeker 20 jaar ervaring in de canyoningbranche. Onze basis bevindt zich in het zuiden van Trentino, in Storo. Op 7 km van het Idromeer en 33 km van Riva del Garda aan het Gardameer.
Door de jaren heen hebben wij vele toeristen en locals mogen begeleiden tijdens onze tours. MountainLive staat voor veiligheid en plezier, wij willen mensen een onvergetelijke belevenis meegeven. En tot op de dag van vandaag is dat altijd gelukt, gezien de positieve reacties.

Onze service:
Wij werken met officieel geregistreerde berggidsen die Engels en/of Duits spreken. We hebben een fotoservice, tijdens de tocht worden er foto’s gemaakt die wij de client per mail toesturen als aandenken. Wij beschrikken over kleedruimtes en warme douches. De gehele uitrusting wordt door ons geleverd. Oftewel: 2 wetsuits, wetsocks, klimtuig, helm en een zwemvest. Schoenen moeten zelf worden mee gebracht end it dienen sport- of bergschoenen te zijn. Het vervoer vanaf de omkleedruimte naar het beginpunt word door ons verzorgd.

Wilt u graag meer informatie over onze canyoningtours neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
We kunnen ook een pakket voor u samenstellen voor een verblijf van meerdere dagen.

Deze link laat u een promofilm zien van 1 van onze tochten.

https://youtu.be/J-sv0QrY4pw

Marije
lagodidro@mountainlive.org
+39 3427531691