Te huur Stacaravan in d'Allier

13 Juli 2021 - Ronald en Margreet Baven.

€ 225.00

In het mooie departement d'Allier in d'Auvergne nodigen Ronald en Margreet u uit om te verblijven in één van de twee stacaravans op hun mooie plekje in Chezelle.Beide stacaravans zijn ruim en licht van interieur en hebben een eigen badkamer met douche en toilet en wastafel. De stacaravans staan op een ruime plaats met een schitterend uitzicht en hebben een eigen terras met tuintafel en stoelen en pergola en verder gebruik van onze overige terrassen en zwembad met ligstoelen.
De Allier met zijn bijna nog ongerepte natuur biedt u vele mogelijkheden op sportief,- en cultureel gebied zoals: Fietsen, Wandelen, wandel,-en fietsroutes bij ons verkrijgbaar, Zwemmen , Kanoën op de rivier de Sioule, Golfen, Tennissen, Vissen,Wake-boarden, Tafeltennis en Midgetgolf en het survival/klimpark:" Parc Accrobranche/ Accro Sioule". Ook de steden Vichy en Clermont-Ferrand en de middeleeuwse dorpjes Charroux en Verneuil-en Bourbonnais en Hérisson zijn ook zeker een bezoek waard! Voor de wandelaars zijn er vele wandelingen bij ons in de mooie omgeving maar ook prachtig wandelen op de Puy-de-Sancy of de Puy-de-Dôme, Vulcania.Ook vele musea , kerken en kastelen te bezichtigen! En de vele brocantes gaan in april ook weer van start. Kortom aarzel niet om de mooie omgeving van d'Allier te ontdekken en bij ons te verblijven op onze rustige en landelijk gelegen accomodatie. U kunt ook verblijven in onze gezellige ingerichte 4/5 pers. Gîte of als u op doorreis bent in één van onze gastenkamers. Zie onze web-site:www.lesmarchands.nl

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6

Onze accomodatie is rustig en à la campagne gelegen en biedt u mooie uitzichten. Dichtbij bossen en recreatiemeren. Als u van wandelen houdt dan kunt u uw hart ophalen in de prachtige omgeving van d'Allier met zijn bijna nog ongerepte natuur. Bij ons boekjes verkrijgbaar met 42 wandelingen in onze mooie omgeving, maar u kunt ook heel mooie wandelen op de Puy-de-Dôme en de Puy-de- Sancy , zo ook achter het klooster van Chantelle. Vélorail, fietsen op de spoorbaan, is ook heel erg leuk. Ook fietsroutes bij ons verkrijgbaar. Zeker aan te bevelen is de route met uw auto langs de Gorges van de Sioule waarna u een frisse duik kan nemen in het Vulkaanmeer " Gour de Tazenat". U kunt ook de Cascade de Pisserottes bezoeken, watervallen van Pisserottes. Op 10 km afstand vindt u het Klim,-Survival parc: " Accrobranche/ AccroSioule". De Middeleeuwse dorpjes Charroux en Verneuil-en- Bourbonnais en Hérisson zijn ook zeker een bezoek waard evenals de steden Vichy en Clermont- Ferrand en het park Vulcania. Vélorail, fietsen op de spoorbaan, is ook heel leuk , zo ook het Wake-Boarden. Kanoën op de rivier de Sioule, vissen, tennissen, golfen, midgetgolf, zwemmen zijn ook één van de vele activiteiten, zo ook het bezoeken van de vele kastelen en musea. Zwembad en speelweide aanwezig. WIFI gratis. Huisdieren toegestaan Kortom een ideale plek om de Allier en de Auvergne te ontdekken . U bent van harte welkom en wij verheugen ons er al op om u gastvrij te ontvangen op ons mooie plekje op "Rien sans Peine", in Chezelle. .