Appartement in Sauerland Willingen

13 Juli 2021 - Edith Preising

€ 40.00

Ruim en compleet ingericht appartement in Willingen-Eimelrod voor tot 4 personen, rustig gelegen midden in de bergen en bossen van Sauerland in de buurt van Winterberg, een prachtig natuur- , wandel en wintersportgebied ook "die Perle von Upland" genoemd.

Ons appartement ( 60 m2) heeft een eigen ingang en parkeerplaats, de keuken is luxe uitgerust met o.a. een koelkast, koffiezetapparaat, koffiepadmachine, fornuis met bakoven, magnetron en een afwasmachine, een slaapkamer voor 2 personen, een badkamer met douche en wc en een ruime gezellig ingerichte woonkamer met een grote zithoek,een nieuwe tv, stereo cd-player, dvd tevens een slaapgedeelte voor 2 personen met een 2 persoons bed.Ook heeft u een prachtig uitzicht!
Een kinderbedje en kinderstoel is ook aanwezig.
In de grote tuin is een terras met grill en voor de kinderen een glijbaan en trampoline.

Eimelrod is een gastvrij dorpje in de gemeente Willingen, er zijn hier verschillende restaurants waar je nog voor een "zacht prijsje" goed kunt eten.

In 2007 heeft Willingen een investering van 18 miljoen Euro besteed aan besneeuwingsinstallaties, zodat er op 7 km skipiste rond het vriespunt altijd geskied kan worden.Er zijn 11 skiliften waarvan 1 de modernste van heel Duitsland is.
Als wintersportactiviteiten worden o.a. aangeboden; snowboarden, skieen, ook verhuur van skiuitrusting ( er is een extra kinderskischool, ook nederlands sprekende begeleiding), , sleeen ( ook verhuur).

Verder is er het hele jaar door veel te beleven zoals het avonturenpark " Fort Fun", Leisteengrotten, wildpark Willingen, kabelbaan, bowlingbaan, kartbaan, schaatsbaan, klimwand, rodelbaan, "Lagunenbad" (met 3 grote glijbanen, wirlpool, sauna en een kinderlandschap) en 2 stuwmeren met veel watersportmogelijkheden zoals bootje varen, duiken en er zijn verschillende stranden.
Voor de wandelliefhebbers lopen er verschillende prachtige routes o.a. de "Diemelsteig" en de "Uplandsteig" door ons dorp, er worden ook wandelingen ( o.a. fakkelwandelingen en picknickwandelingen) en dorpsavonden georganiseerd.
Ook is dit gebied ideaal om met de mountain-bike en motor een heerlijke tour te maken.

De kosten voor ons appartement zijn 40,- voor 2 personen per nacht, vanaf een verblijf van een week, dit is incl. beddengoed, hand-, douche- en theedoeken ( ieder tweede dag schone), energiekosten en eindreiniging.
Iedere persoon extra kost 5,- per overnachting.
Geen prijsverhoging in de vakantieperiode!

De toeristenbelasting kost 0,70 per overnachting voor iedere persoon vanaf 15 jaar, incl. Sauerland-card met vele kortingen.

Extra voordeel voor families de familiepas.

In de zomervakantie verhuren wij ons appartement vanaf 1 week.

Wij verhuren het hele jaar door ook al vanaf 2 overnachtingen.

Huisdieren zijn in het appartement niet toegestaan.

Bel of mail ons op voor meer informatie;
Edith Preising

 

Type
Appartement

Aantal Personen
Maximaal: 4