Vakantieparadijsje Brénazet, hartje Frankrijk

6 Juli 2021 - Mariken t'Sas

€ 300.00

Een ruim en comfortabel vakantiehuisje of de robuste blokhut? Of de romantische pipowagen of een prachtig gelegen safaritent, de ronde tent?
Misschien moeilijk kiezen tussen al deze unieke accommodaties maar één ding is zeker: op Brénazet is het heerlijk verblijven. Rust en ruimte en ook de gelegenheid voor vele activiteiten: een kanotocht over de Allier, mountainbiken, pony's verzorgen en pony rijden, Yoga voor volwassenen en voor kinderen, vegetarisch en biologisch eten (mis niet de pizza avond op zaterdag!)
U kunt bieden op de ingerichte tenten, caravan en de pipowagen (niet tijdens de schoolvakanties en niet in het hoogseizoen)

Ook kunt u met eigen tent op onze kleine camping komen kamperen. Op de Camping is een natuurzwemvijver. Graag tot ziens en neem een kijkje op onze website voor meer foto's en informatie!

» Bezoek website

Graag willen wij u een ontspannen vakantie verzorgen in ons paradijsje in hartje Frankrijk. Onze camping ligt in de Allier, Auvergne. Een streek bekend om zijn eenvoud, rust en mooie natuur