Super vakantiehuis in Rojales, prive zwembad

26 Mei 2021 - Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen

€ 60.00

Gezellig vrijstaand vakantiehuis, privé zwembad in Rojales


Dit rustig gelegen, gezellig ingerichte, vrijstaand vakantiehuis ligt in een residentiele woonwijk in Rojales aan de zuidelijke Costa Blanca. Er is een privé zwembad van 8x4, het grondstuk is 370 m2 en het huis ligt boven de golfbaan La Marquesa. Het is een aantrekkelijk ingericht huis dat geschikt is voor 6 personen: 4 volwassenen en 2 kinderen.
Het huis ligt wat verdiept zodat u al heel snel heerlijk in het zonnetje kunt zitten op een van de leuke zitjes. U kunt altijd kiezen in of uit de zon.
Rondom het zwembad is een ruim terras met ligbedden en er zijn fraaie borders aangelegd met tropische aanplant met o.a. sinaasappel- en citroenbomen.
Terras oriëntatie is op het zuid/westen.

Het dorp Rojales, waar alle voorzieningen zijn, o.a. golfbaan, diverse supermarkten, restaurantjes en terrasjes te kust en te keur, ligt op korte afstand, ong. 9OO meter. Elke donderdagmorgen is er een levendige markt.
Binnen 10 minuten staat u op een van de prachtige stranden van Guardamar of La Marina.
Overdag heerlijk de omgeving verkennen, ’n dagje lekker niks doen bij uw eigen privé zwembad of gezellig naar het strand. Ook is een uitstapje naar het binnenland of de dichtbij gelegen steden Elche, Alicante of de prachtige stad Murcia een goed idee om de dag aangenaam door te brengen. ‘s Avonds de BBQ aan, wijntje erbij en uw dag kan niet meer stuk.
De huurprijs zal u meevallen: 60, 75 of 115€ per nacht, afhankelijk van het seizoen.
Overwinteren kunt u in de maanden november t/m maart voor 650€ per maand

De auto kan afgesloten worden geparkeerd.
De gasten mogen gratis gebruikmaken van de aanwezige Wi-Fi.
Kijk op onze website bij Calle Africa 1 voor uitgebreide informatie, veel foto's en de actuele beschikbaarheid




http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/calle-africa-1/

» Bezoek website