5P Chalet Porlezza Huur / koop

22 Mei 2021 - W.Sauer

€ 250.00

Prachtig ruim 5-persoons chalet, gelegen op International Camping, aan het meer van Lugano bij Porlezza ( 970 km vanaf Utrecht)

De camping is voorzien van een leuk ingericht zwembad met glijbanen, tennisbaan, voetbalveld, haven e.d. Er is een goede Pizzeria op de camping waar van een uitgebreide menukaart wordt geserveerd. Er is een barretje bij de haven met leuke terrasjes. Kortom, de camping bruist van de echte Italiaanse gezelligheid.

De camping heeft een eigen strandje aan het meer, ter hoogte van Via Bruxelles loopt het langzaam af waardoor ook kleine kinderen makkelijk het water in kunnen.

Voor meer foto's kijkt u op: www.chaletverhuurporlezza.nl

Het chalet is volledig ingericht en voorzien van:

2 slaapkamers (één met een 2-persoonsbed, de ander met een 2e, 2 persoonsbed of 2 losse bedden en een hoogbed, v.v. dekbedden en kussens;( linnengoed dient u zelf mee te nemen). Er is veel kastruimte.
Een ruime volledig ingerichte keuken (4 pitsgasfornuis /afzuigkap, magnetron, koffiezetapparaat, koelkast), een barretje, ruime woon cq. verblijfsruimte (met satelliet TV/DVD, radio cd, bank, 2 kuipstoeltjes).
Een badkamer met douche en toilet (douchehoek, toilet, wastafel).

De grote veranda is voorzien van eettafel en lounge gelegenheid en deze is tevens afsluitbaar met een kunststof tentdoek waardoor u ook in het vroege voorjaar en het najaar heerlijk buiten kunt zitten. In de zomer schuift u het helemaal open om te genieten op de veranda.

Op de eigen parkeerplek staat een grote stenen BBQ welke u kunt gebruiken.
Tuinstoelen om mee te nemen naar het strand of om buiten bij de BBQ te zitten staan in de buitenkast.. Er zijn 2 ligbedjes en ook 2 vouwfietsen (met versnelling).

De huurperiode loopt van zaterdag (12.00 uur) t/m zaterdag (11.00 uur). U dient het chalet zelf schoon op te leveren voor de volgende gebruiker.

Roken is niet toegestaan en ook zijn huisdieren niet toegestaan (vanwege allergie van andere huurders).

De camping is gelegen bij het plaatsje Porlezza met een leuke boulevard langs het meer van Lugano met authentieke Italiaanse winkelstraatjes en natuurlijk leuke terrasjes en restaurants. Een internetcafé is op loopafstand aanwezig maar ook is op de camping Wifi af te sluiten. In de omgeving is ontzettend veel te zien!
Plaatsen als Menaggio, Bellagio, Como, Milaan, Lugano. Kortom: teveel
om op te noemen maar allemaal de moeite waard om te bezoeken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de meren en de bergen.

De huur in het hoogseizoen is € 775,- per week (dit is inclusief toegang tot het zwembad, verblijfskosten op de camping, gas, water en elektra).