aanbieding app. Rojales a.d. golfbaan

24 Mei 2021 - Ka-Ré Costa Blanca vakantiewoningen

€ 210.00

Modern ingericht appartement aan de golfbaan in Rojales, super uitzicht
GEEN VERSCHIL MEER IN PRIJS IN DE DIESE SEIZOENE: NU VAN 42€ SLECHTS 30€ PER NACHT.

In Rojales, aan de zuidelijke Costa Blanca, in de villawijk Pueblo Lucero, pal aan de golfbaan La Marquesa, hebben wij in de verhuur dit zeer gunstig gelegen, onlangs gerenoveerde 2 persoons-appartement. Vanuit de gezellige, moderne, huiskamer en vanaf het ruime, zonnige terras, heeft u een schitterend uitzicht over de golfbaan. Het appartement beschikt over een airco. Het is ligt op de 3de en bovenste verdieping, de appartementen liggen trapsgewijs, zodat er optimale privacy is. U kunt het appartement bereiken zonder dat u trappen hoeft te lopen.
De gasten mogen gebruik maken van het grote gemeenschappelijke zwembad met zonneterras.
Alle voorzieningen zijn op loopafstand: terrasjes, supermarkt, restaurantjes en de golfbaan. Het prachtige strand van Guardamar of La Marina zijn binnen 15 minuten te bereiken. In Rojales is er elke donderdag een gezellige markt.
Binnen een straal van 25 km. zijn er 20 golfbanen. Ideaal dus om een heerlijke (golf) vakantie door te brengen
Huurprijs is 35 of 42€ per nacht, afhankelijk van het seizoen. Het is mogelijk om met 3 personen (tegen meerprijs) te verblijven. Vraag de condities.
Door de zeer gunstige zon- en windligging is dit appartement ook zeer geschikt om te overwinteren: alles is binnen handbereik. Bovendien is de prijs om de overwinteren zeer gunstig: 450 euro per maand.
Tegen betaling kunt u gebruik maken van de aanwezige Wi-Fi.
Kijk op onze website bij Calle Mercurio 19 voor veel foto’s van dit mooie appartement, de uitgebreide informatie en de actuele bezetting. U kunt online boeken.
http://www.vakantiewoningencostablanca.nl/calle-mercurio-19/

» Bezoek website