Minicamping Chateau de Satenot

6 Juli 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 25.00

Ons prachtige Franse landgoed van 7 hectare, gelegen in het dorp Ternant, in het departement Nièvre, (58) van de regio Bourgogne, biedt u tal van mogelijkheden voor een onvergetelijke vakantie.

In deze rustige, ruime omgeving op het platte land, met een adembenemend uitzicht op het Loiredal, kunt u kamperen op onze gezellige minicamping, waarbij we u 3 à 4 keer per week een table d'hôtes aanbieden.

Het hele jaar is onze Gite Serge te huur.
De gîte is een compleet ingericht 4 persoons huisje. De gezellige woonkamer is voorzien van o.a. een flatscreen TV met Nederlandse (radio)zenders, DVD speler, comfortabele 2 persoons (slaap)bank, gezellige houtkachel en een op olie gestookte CV installatie. De compleet ingerichte keuken is uitgerust met o.a. een heteluchtoven, een combi-magnetron, een vaatwasser en een wasmachine. Elke 2 persoons slaapkamer is behalve van uitstekende bedden ook voorzien van een aparte doucheruimte met toilet. Voor de kleintjes is er een kinderbedje, een babybedje en een kinderstoel aanwezig.
Bedlinnen, handdoeken en schoonmaakkosten zijn inclusief. Gratis WiFi.

Achter de gîte ligt onze ruim opgezette camping op een iets glooiend terrein tussen het bos en de visvijver. De camping is voorzien van 6 ruime terras plekken, eventueel met elektriciteit. De plekken hebben een prachtig uitzicht op het Loiredal.
Het sanitair bestaat uit 2 toiletten en 2 doucheruimtes. Ernaast is een algemene ruimte waar u spelletjes, boeken en informatie van de omgeving kunt vinden. Onder het afdak is er gelegenheid voor de afwas, voorzien van warm en koud water. Voor uw was staat er een wasmachine en droger.
Ons Château ligt midden in de Bourgogne net buiten het National Park de Morvan. Vanaf ons prachtige landgoed kunt u mooie wandelingen maken of u er op uit gaan met één van onze E-bikes, die wij voor u verhuren.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan
Wasserette

Regio
Bourgogne

Ligging
Landelijk

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Ons Château ligt midden in de Bourgogne net buiten het National Park de Morvan. Vanaf ons prachtige landgoed kunt u mooie wandelingen maken of u er op uit gaan met een van onze E-bikes, die u bij ons kunt huren. Kanoën op de Loire. Maar ook voor een dagje uit kunt u in de omgeving prima terecht. We hebben er alvast een paar voor u uitgezocht. Bibracte Mont Beuvray, opgravingen van de Kelten – 41 kmwww.bibracte.fr/nl Ternant - 4 km www.ternant.fr Divertiparc in Toulon sur Aurroux – 30 km www.divertiparc.com Château de Sully, au coeur de la Bourgogne – 59 km www.chateaudesully.com En nog veel leuke uitjes kunt u van ons krijgen er liggen uitgebreide folders op de camping.