Wellness chalet aan het water

23 Januari 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 200.00

Het chalet is 6-persoons en is gelegen op het park De Tolplas in Twente. Het ligt direct aan het water. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de plas.
Het chalet heeft een eigen steiger waarop u ongestoord kunt vissen of heerlijk kunt genieten van de sfeer van het water. De plas is visrijk en geliefd bij vissers.


De Tolplas is een rustig park met een aantal faciliteiten zoals een bistro, een tennisbaan, een voetbalveld en een kinderspeelplaats.

Door de zeer gevarieerde mooie natuur met bos, heide en weilanden, kunt u vanuit het chalet in elk jaargetijde mooie wandelingen en fietstochten maken. Bij thuiskomst kunt u genieten van de rust en zeker in de koudere maanden ook van de sauna of de stoomcabine.
In de omgeving zijn veel gezellige dorpen maar ook uitstapjes naar grotere steden, o.a. Almelo en Enschede, behoren tot de mogelijkheden.

Voor de kinderen zijn de attractieparken Hellendoorn en Slagharen in de buurt. Een heerlijk zwembad is er dichtbij, in Wierden.

Het chalet is van veel gemakken voorzien. Er is een televisie, dvd-speler, radio-cd-speler, vaatwasser en combi grill-oven. De bedden hebben box springmatrassen. Op de ouderslaapkamer is een tweede tv.

Er is gratis wifi en airco.

Voor meer informatie, de beschikbaarheid, foto’s of een prijsindicatie kunt u terecht op onze website (vermeld bij de advertentie).
Voor een precieze prijsopgaaf kunt u ons mailen, o.v.v. de verblijfsduur (maandag en vrijdag zijn de wisseldagen) en het aantal personen.

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Airco
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4