Anti-stress (burn-out) vakantie

19 April 2021 - L.P. Lambers

€ 35.00

Effe er tussen uit. Anti-stress, vakantie arrangement.

Zit je er over te denken om op korte termijn in je up er even tussenuit te gaan. Heb je veel aan je hoofd gehad en nu behoefte aan rust. Heb je geen behoefte aan een groepsreis, maar ook geen vrienden die mee kunnen. Aan de andere kant zie je er ook tegenop om een hele week in je eentje rond te dwalen. Boek dan bij ons van een compleet verzorgde anti-stress vakantie week op basis van vol of half pension. De ingrediënten van onze anti-stress vakantie week zijn gezonde voeding, vegetarische maaltijden, rustgevende activiteiten zoals yoga, meditatie, mindfulness, (sport- of ontspannings) massage, fietsen, wandelen en luieren in onze sfeervolle tuin met zijn diverse teressen .

Gezond evenwicht werk en privé
'Hoe drukker ons leven wordt, hoe groter de behoefte aan échte ontspanning. Daarom heeft ‘centrum de laurier’ deze vakantie ontworpen. Het zijn nu nog misschien alleen de mensen met heel drukke banen, de managers en ondernemers, die op burn-outvakantie gaan en er bewust voor kiezen afgezonderd van de wereld even helemaal bij te komen van hun hectische bestaan. Zij boeken zo'n reis om op een rustgevende plek hun hoofd en lichaam leeg te maken. Centrum de laurier biedt iedereen de mogelijk, om niet ergens ver weg afgezonderd, maar gewoon hier in Nederland, in het land van maas en waal, in een landelijke en rustgevende omgeving, tegen een betaalbaar tarief te genieten, bij te komen en te leren.

Komt u met openbaar vervoer, geen nood, wij halen u op van het NS station te Zaltbommel (€ 7,50 p.p. per rit) Fietsverhuur €7,50 per dag.

Wilt u meer dan alleen tot rust komen en de oorzaak van uw klachten onderzoeken. Dan vindt u bij ons diverse mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Wij bieden workshops en/of sessies aan tegen een betaalbaar tarief. Zoals: Intuitief schilderen, systemisch werk waaronder familie-opstellingen, trauma opstellingen, interactieve zelfresonatie, paardenspiegelen.

In overleg is het mogelijk om dagelijks danwel vooraf, geheel vrijblijvend, met ons door te spreken wat uw wensen zijn.

» Bezoek website