Er is nog plaats deze zomer op mini-camping Les Deux Frères

20 Juni 2021 - Mélanie Deijn

€ 15.00

Naast onze Gîte "Les Deux Frères" waarin we een B&B hebben, ligt een groot terrein voor kampeerders. Om het terrein met zijn uitzicht eer aan te doen, hebben we er voor gekozen geen plekjes af te bakenen. U kunt zelf één van de 4 plekjes uitkiezen en de auto mag bij uw plekje blijven staan. Er is voor alle plaatsen stroom beschikbaar, maar in sommige gevallen is een verlengsnoer noodzakelijk.
Het sanitair bevindt zich in de boerderij met een eigen ingang voor de campinggasten. In voor- en naseizoen is het sanitair verwarmd. Er zijn 2 douches, 2 toiletten en 3 wastafels beschikbaar. In een andere ruimte in de boerderij kunt u afwassen en gebruik maken van een koelkast met vriesvak. Tegen een vergoeding kunt u ook gebruik maken van de wasmachine en droger. We verkopen eigen gemaakte jam en groenten uit eigen moestuin. Kijkt u voor meer informatie op onze website https://www.deux-freres.fr/intro-camping-nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
In de bergen

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

In het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dôme, vindt u het Parc Naturel Regional Du Livradois-Forez. Midden in dit park, dat één van de grootste van de 32 regionale natuurparken in Frankrijk is, vindt u het dorpje Deux Frères. Op een hoogte van 1065 meter ligt het dorp met uitzicht op het vulkaangebergte van de Auvergne. Vanaf de belvédère kunt u de gebergtes van de Cantal, Sancy en de Puy de Dôme zien. Onze camping bevindt zich naast de belvédère, met vanaf iedere plek een fantastisch uitzicht!