B&B Drentse krent

13 Juli 2021 - Drentse krent

€ 75.00

Er even tussenuit om te ontspannen in een verzorgde omgeving. Gewoon even niets moeten en je laten verrassen door het rijke aanbod van Zuidwest Drenthe. Dat is wat B&B Drentse krent je aanbiedt.

We hebben 2 gastenverblijven met ieder eigen faciliteiten (eigen badkamer, smart tv met netflix, airco) en een eigen entree. Ieder verblijf is geschikt voor 2 personen. Geniet van een uitgebreid vers ontbijt op je eigen tijdstip, maak een vuurtje in de buitenlounge, slaap eens goed uit op onze fijne bedden of breng je avond door op onze comfortabele zitstoelen.

Maak gebruik van onze mooie en gunstige arrangementen. Onze tarief voor 2 personen is € 75,- per nacht, daarnaast hebben we een langverblijf en een vroegboek korting. Ontbijt kan bijgeboekt worden (€ 7,5 p.p.p.n.) Wacht niet te lang, want je voorkeursdata kunnen zomaar bezet zijn én: annuleren is gratis tot 3 dagen voor aankomst.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

B&B Drentse krent ligt in Zuidwest Drenthe, op de grens met Overijssel. Op korte afstand zijn er 3 Nationale Parken, het bijzondere Reestdal en het Holtingerveld met Hunebedden. Behalve natuur zijn er ook sfeervolle, authentieke brinkdorpen te bezoeken, is Giethoorn (het Venetië van het Noorden) de moeite waard en ben je ook binnen 15 minuten in de steden Meppel en Hoogeveen. Voor fietsers en wandelaars is onze B&B een heel goed vertrekpunt, routes en kaarten liggen in de gastenverblijven. Maar er is meer: mooie tentoonstellingen, theaterspektakels, zomerse festivals, bijzondere historische plaatsen en natuurlijk het nieuwe dierenpark Wildlands in Emmen. En alsof dat niet genoeg is kunnen we ook heerlijke culinaire verrassingen aanbevelen.