Lastminute luxe kindvriendelijk vakantiehuis Zeeuwse kust

24 Mei 2021 - Marjan Domhof

€ 199.00

Luxe kindvriendelijk familie vakantiehuis in cottage sfeer, Zeeuws Vlaanderen. Lastminute aanbieding: Weekend 17 februari 2017 nu 199 euro, voor max. 6 personen. Heerlijk met z'n tweetjes, met de familie en natuurlijk met de kleintjes: er is een eigen speelschuur voor de kinderen!
Ziltlvoed is een 2-8 persoons vakantiehuis in Zeeland dichtbij de stranden van Cadzand en Breskens (15 autominuten) in Zeeuws Vlaanderen. Landelijk, met een toefje design. Het huis is een mix van brocante meubels en modern leefgemak; de combinatie van sfeer en comfort is in alle vertrekken terug te vinden. Van fijne bedden en uitgebreid kookgerei tot wifi en Netflix.
Ziltvloed is bij uitstek een vakantiehuis om met de familie en kinderen te verblijven: zowel jong als oud voelt zich thuis in dit zeer complete vakantiehuis dichtbij de Zeeuwse kust op het Zeeuws-Vlaamse platteland. Mét een bijhuis waar kinderen volop kunnen spelen: klimtouw, schommel, tafelvoetbalspel, Playstation en eigen tv en volop dvd’s, grote speelgoedkoffe. Naast de stranden - Zeeuws Vlaanderen heeft de grootste en schoonste stranden van Nederland – zijn er volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen of stadjes te bezoeken als Sluis, Aardenburg, Knokke, Brugge, met de veerpont naar Vlissingen en Domburg, zeehondjes kijken op de Schelde.
Ziltvloed heeft 3 slaapkamers met goede bedden, een aparte zeer goed uitgeruste woonkeuken (grote oven, wokbrander. natuurlijk een vaatwasser), gezellige zitkamer, luxe geheel nieuwe badkamer met ligbad en zonnige tuin met grote eettafel, relaxstoelen, parasol en ingegraven trampoline. Fietsen, fietskar en bbq aanwezig.
In Ziltvloed kunnen standaard 6 personen + baby verblijven. Optioneel is de slaapetage Onder de Pannen, met heerlijke Eastborn boxsprings en privé badkamer, erbij te reserveren. 1 hondje is in overleg welkom

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Aan zee

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 8

Waterlandkerkje, Zeeuws Vlaanderen, dichtbij de stranden van Cadzand en Groede, en de Belgische grens. Knokke, Brugge en Gent zijn goed bereikbaar vanuit Ziltvloed.