Zomer 2019 bungalow voor max.6 pers. In de Friese natuur!

14 Juni 2021 - Het Farm-House-Green-Park

€ 600.00

Te huur:
Zomer 2019 bungalow voor max.6 pers.
In de vrije Friese natuur!

Wie zich al weer op de volgende vakantie verheugt, moet er bij ons vroeg bij zijn.

U kunt voor nog geen € 100,- p/p een hele week ongestoord Friesland ontdekken.
En dat zal je verrassen!
Huur per week €650,- inclusief eindschoonmaak.

In totaal staan er acht Pingo-houses rondom een pingo, een natuurlijk meertje. De bungalows hebben een ruime woonkamer-keuken en twee of drie slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen.

Bij alle huisjes is de keuken volledig ingericht. De bungalows zijn allen voorzien van gratis Wi-Fi voor uw telefoon en/of tablet.

Desgewenst kunnen wij u een laptop ter beschikking stellen. Als wij bepaalde afspraken kunnen maken, is uw hond ook welkom.

Bad of Douche
In 2 bungalows met ligbad douche en toilet zijn boven twee slaapkamers en is er voor 1 of 2 extra gasten een slaapbank in de kamer. Bungalows met een douche hebben 3 slaapkamers.

Wassen
Op het terrein is een voorziening met een wasmachine en droger. Daarnaast is er in sommige bungalows een wasmachine aanwezig. In de zomer zijn er voldoende waslijnen om deze energie te gebruiken en van de windkracht en zon te genieten. De was droogt heerlijk fris in de natuurlijke omgeving.

Energie
U neemt bewust uw eigen energie af, omdat per bungalow de verwarming (gas), de elektriciteit en het water naar verbruik wordt geregistreerd.
U heeft zelf in de hand hoeveel u verbruiken wilt.
Bel 0511-445099
www.farm-house.nl


» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6