Vakantie aan de Ossiacher See in een B & B of Appartement

19 April 2021 - Pension AdlerHorst

€ 45.00

Omschrijving
Een gezellig 3*** pension & Appartementenhuis aan de Ossiacher See in Karinthië, Oostenrijk. Het hele jaar geopend! Beheerd door een Nederlands sprekend gezin. Zoover Gold Award Winnaar 2016!

Op 7km van de Gerlitzen berg, met elk jaar een sneeuwgarantie vanaf december. Op 500 meter van de Ossiacher See. Onze gasten krijgen gratis toegang tot het strandbad.

Onze huizen tellen: 3 tweepersoonskamers, 1 Penthouses, 2 studio's, 2 superior kamers en 3 appartementen met een aparte slaapkamer, waarvan 1 rolstoeltoegankelijk. Alle kamers hebben een balkon, een flatscreen TV en DVD speler. WiFi is in beide huizen gratis beschikbaar.

We hebben een aparte speelkamer en speelveld voor de kinderen. Een grote ontbijtzaal met een gezellige bar, dragen bij aan een gezellig samenzijn.

De ruime tuin met zitjes, de bibliotheek en de DVD uitleen kunnen zorgen voor een totale ontspanning voor groot en klein.


Mocht u meer informatie wensen, kijkt u dan op onze website, of stuurt u ons een email.

Wij hopen u te mogen begroeten in ons gezellige familie pension & appartementenhuis.

Familie Koopman

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Regio
Karinthië

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 50

In een woonomgeving, op 7km van de Gerlitzen berg, met elk jaar een sneeuwgarantie vanaf december. Op 500 meter van de Ossiacher See. Onze gasten krijgen gratis toegang tot het strandbad.