Villa Le Pont, zwembad,Ardèche

13 Juni 2021 -
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 107

€ 450.00

À la campagne, oftewel landelijk gelegen op ongeveer 20 minuten vanaf Vallon Pont d'Arc vindt je "Villa Le Pont", aan de rand van het dorpje Darbres. Een oase van rust, ruimte en luxe. Het comfort van thuis, gecombineerd met heerlijk Frans weer.
Het vakantiehuis is voorzien van alle denkbare luxe. Van een vaatwasser in de keuken tot airconditioning in ieder vertrek.
In "Villa Le Pont" heb je de beschikking over een ruime woonkeuken, met een grote koel/vrieskast, een combi-magnetron, een wasmachine en een vaatwasser. In de woonkamer is er NL-televisie, een DVD-speler, een stereo en een boekenkast met spelletjes, boeken en DVD's. In het vakantiehuis is ook WiFi aanwezig.
Slapen kun je in een 3-tal slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. 2 Slaapkamers hebben een 2-persoonsbed (160x200cm.) en 3e slaapkamer heeft een stapelbed.
In de volledig omsloten tuin van ruim 1200 m2 kom je heerlijk tot rust op de ligstoelen of op de loungeset onder de veranda en kunnen de kinderen heerlijk spelen in de zandbak, de trampoline of in het opzetzwembad.
Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Het huis beschikt over een babybed, een traphekje, aankleedkussen, een buggy, kinderstoelen en zelfs een box!
In de omgeving is van alles te beleven. Leuke Franse markten, grotten, karten, fietsen, lekker luieren op een zandstrand langs de Ardèche. Het is allemaal in de directe omgeving te vinden.
Niet voor niets is "Villa Le Pont" al 4 jaar op rij winnaar van de "Highly Recommended Accomodation Award" uitgegeven door Zoover.
Neem ook eens een kijkje op onze website www.vakantievilla-ardeche.nl en boek een heerlijke vakantie.
Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vakantieplaats.ub/app/pages/advertentie.php on line 180

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard

Regio
Ardèche of Auvergne

Ligging
Landelijk

Type
Villa

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 6