Gite La Grenouille zwembad wifi Dordogne ADULTS ONLY

13 Juni 2021 - La Grenouille Vacances

€ 495.00

Bent u toe aan echte rust en een heerlijke vakantie in Frankrijk met een nog ongerepte natuur?! Welkom bij Gite La Grenouille ! Wij zijn een kind vrije accommodatie in het noordelijk deel van de Dordogne, de Perigord Noir, een gebied dat voor jong en oud veel te bieden heeft. Gite La Grenouille*** idyllisch gelegen in de Dordogne. Geheel nieuw, sfeervol en zeer comfortabel ingericht (o.a. vaatwasmachine, magnetron, Nederlandse sateliet TV + dvd, radio/stereo/CD, rolhorren in slaapkamers). Vanaf uw terras kijkt u uit over ons terrein en het grote (zoutwater) zwembad naar het Chateau Hautefort. Het terras is voorzien van tafel, comfortabele stoelen en een grote parasol. BBQ en zonnebedden zijn aanwezig. Privé parkeerplaats direct bij de woning. Wasmachine en droger zijn aanwezig. . 's Avonds kunt u vanaf uw vakantiehuis de reeën zien grazen en de uilen in het bos horen. U geniet van ruimte, privacy en, als u daar prijs op stelt, de gezelligheid van een kleinschalige camping met veel service. De camping heeft slechts 8 plaatsen en is ook Adults Only. Ook in het hoogseizoen heeft u dus regelmatig het zwembad voor uzelf ! Wij hebben in het hoogseizoen een broodjesservice. Een aantal keren per week koken wij voor onze gasten.
LA GRENOUILLE VACANCES IS WINNAAR VAN EEN GOUDEN ZOOVER AWARD 2021

Voor verdere info kunt u ons bellen of een kijkje nemen op onze website.
SPECIALE AANBIEDINGEN: HOOGSEIZOEN: 2 weken aansluitend huren is € 150 korting op de totale huursom
Voor- en naseizoen: 2 weken aansluitend huren is 10% korting op de totale huursom.

VROEGBOEKKORTING: Boeken voor 31 januari 2021 is € 100 korting.
COVID-19: Als u door overheidsmaatregelen (sluiten van grenzen) moet annuleren dan restitueren wij u de gedane betaling(en).

www.lagrenouillevacances.com voor een fijne vakantie !

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Dordogne

Ligging
Landelijk

Type
Cottage

Soort
Te huur

Aantal personen
Maximaal: 4

La Grenouille Vacances is gelegen in een glooiend landschap van afwisselend bossen en weilanden; een nog ongerepte natuur. Een klein paradijsje in het noordelijk deel van de Dordogne waar rust nog heel gewoon is. Op slechts 3 km. afstand ligt het karakteristieke stadje Hautefort dat welbekend is om het imposante Chateau Hautefort. Een grote diversiteit aan uitstapjes; 1001 kastelen, de grotten van Lascaux, Tourtoirac, Villars, de steden Perigueux, Montignac, Sarlat, Terrasson, Brive. Kanovaren op de Dordogne, Vézère, Auvézère. Gezellige (avond)markten en brocante markten. Ca. 120km. aan wandelpaden direct vanaf uw vakantiehuis. Fietsen te huur; gratis breng- en haalservice door een gerenommeerd bedrijf.