Stacaravanverhuur voor super lage prijs in Drenthe

4 Januari 2021 - Boonstra Stacaravanverhuur

€ 31.00

Met twee personen even een paar dagen genieten van de schitterende natuur in het Drents Friese Wold in een caravan van alle gemakken voorzien. Dit kan al in het voor en naseizoen vanaf € 31 per nacht.
Indeling caravan:
Grote rondzit, TV en DVD, aparte dinette, keuken met o.a. 4 pits gasstel koelkast met vriesvak, afzuigkap, geiser, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed 200 x 140 cm, 1 slaapkamer met twee eenpersoons bedden 70 x 190cm
badkamer met wc, wastafel en douchecabine,
Bijkomende kosten: toer.bel. € 1,10 p.p.p.n., bedlinnen € 8,50 per set, eindschoonmaak € 29
Voor verdere informatie kijk op onze website of bel met 0516541383 of 0622985687

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Huisdieren toegestaan

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Het Drents Friese Wold is het op één na grootste aaneengesloten bosgebied van Nederland en heeft een totale oppervlakte van ruim 61 km². In dit gebied kan men naar hartenlust wandelen, fietsen of paardrijden. Met maar liefst 130 km wandelpaden en meer dan 30 uitgezette rondwandelingen, komt u onderweg het mooiste van Drenthe tegen. Daarnaast kent een Drents Friese Wold een fijnmazig netwerk van fietspaden. Verder zijn er verschillende recreatieplassen in de naaste omgeving. Vanaf camping Padjelanta rijdt u met de auto in slechts 30 minuten naar het natuurgebied De Weerribben en het water gebied in de Kop van Overijssel. Daar vindt u het wereldwijd bekende dorp Giethoorn, ook wel Hollands Venetië genoemd. Voor Nederlandse begrippen nog een ongekende ruimte van rust en gezonde lucht. Zoekt u een grotere plaats dan zijn Steenwijk, Assen, Meppel, Wolvega en Heerenveen snel en goed bereikbaar.