Kleine natuurcamping LES FAYES

18 April 2020 - rozerik

€ 15.00

Les Fayes – mini-camping/gîte/table d’hôte –
‘vakantie met rustgarantie’

Les Fayes is een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur à la campagne met een werkelijk fantastisch uitzicht op de weilanden en beboste heuvels, de Puy-de-Dôme en het berggebied Sancy. Ongedwongen sfeer. De omgeving is een wandelparadijs. Veel water in de buurt, oa watervallen, meren, rivieren, slootjes..

Heerlijk Hondvriendelijk !

PUUR KAMPEREN….geen animatie, geen kinderen, geen workshops, geen zwembad, lees de uitleg in de ‘uitgangspunten’ op onze website. Hierdoor kunnen wij u de unieke combinatie bieden om echt ‘rust’ in uw vakantie te garanderen, naast dat er in de omgeving heel veel te zien, te beleven, te ontdekken en te genieten is.

MINI-CAMPING : ca. 6 ruime plaatsen, allen met vrij uitzicht. Verder aanwezig: elektriciteit, gratis wifi en warm water, broodservice in de zomer (krakend vers brood en croissants, die vaak nog warm zijn) en een kampeerderskoelkast/diepvries (gratis te gebruiken).

TABLE D’HOTE: diner 4-gangen. In overleg is ook mogelijk: lunch, streekprodukten-proef-middag, etc.

HUURCARVAN wij hebben een volledig ingerichte jaren70-oldtimer te huur (met echt glazen ramen en weinig kunststof in het interieur) op een romantische hoekplek. Met o.a. kampvuurplaats, picknickbank, tuinset met verstelbare tuinstoelen en Veranda met buitenkeukentje.

GITE/VAKANTIEHUISJE : dit sfeervol ingerichte huisje voor max. 4 personen is heel het jaar te huur, dus geniet van een seizoen naar keuze ! Mogelijkheden om bij te boeken: hapjesmand en/of table d’hôte.

INFO-PUNT : sfeervolle info-caravan (uit 1967!)..staat bij ons terras midden op ons terrein, met heel veel info te lezen/te leen voor onze gasten o.a. alle wandelroutes en gedetailleerde kaarten.

HONDEN zijn heel welkom en uiteraard gratis.

LES FAYES..........waar rust nog heel gewoon is..........

Mini-camping/gîte/table d’hôte LES FAYES
Erik en Rosalinda Jansen
Les Fayes
63390 Gouttières
France
www.facebook.com/minicampinglesfayes
www.lesfayes.info
campinglesfayes@orange.fr

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wifi
Huisdieren toegestaan
Restaurant

Regio
Ardèche of Auvergne

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
< 50 plaatsen

Ligging
Landelijk

Onze kleine romantische natuurcamping LES FAYES ligt in de ongerepte, groene en heuvelachtige streek Les Combrailles, in het departement Puy-de-Dome (Auvergne) ca. 800 km van Nederland. Deze streek combineert natuur á la campagne met het berg- en vulkaangebied. Het huisje is heel het jaar te huur! De MOGELIJKHEID OM MEE TE ETEN ‘ Formule Table d’hôte’ is ook heel het jaar, wel vooraf reserveren! Hoe rustig het hier ook is, er is voldoende te doen in de buurt. Drie grote steden op elk een uurtje rijden: Clermont-Ferrand, Vichy en Montlucon. Verder vele authentieke dorpjes. Heel veel natuur (bossen, weilanden, heuvels) en water (rivier, meren, watervallen), en alles lekker dichtbij, op een kwartiertje met de auto zijn de watervallen, de rivier La Sioule (kano, vissen, strandjes) en naast ons terrein loop je zo het bos in, ideaal voor mensen met honden en wandelliefhebbers... Wij helpen graag met het uitzoeken van wandelingen, bezoek van marktjes en andere evenementen. Wandelroutes en stafkaarten gratis te leen...