Moderne appartementen in Nerja - Costa del Sol met zwembad - parking - goede Wifi en NL televisie - nabij strand

14 Juni 2021 - Andaluz Apartments

€ 375.00

Welkom bij Andaluz Apartments! Onze 16 modern ingerichte appartementen (van 1-4 slaapkamers) zijn gelegen in Nerja, 55 km ten oosten van Málaga.

Elk appartement heeft een volledig ingerichte keuken met uitgebreide inventaris, gezellige woonkamer, een kluisje, goede Wifi verbinding en NL televisie met de zenders zoals u die in Nederland gewend bent. Tevens beschikken de appartementen over balkons en/of (dak)terrassen met tuinset, zitje en/of ligbedden. In een aantal appartementen is air conditioning aanwezig. Afhankelijk van het appartement biedt het complex een overdekte parking en een gemeenschappelijk zwembad. Er is keuze tussen appartementen in of nét buiten (1,5 km) het centrum van Nerja.

Persoonlijk contact met onze gasten vinden wij erg belangrijk, niet alleen vooraf per mail of telefoon maar ook tijdens uw verblijf. Wij verwelkomen daarom ál onze gasten persoonlijk bij het appartement wanneer zij arriveren. Ook tijdens het verblijf kunt u altijd een beroep op ons doen, wij wonen in Nerja op korte afstand van onze appartementen.

Op onze website vindt u per appartement uitgebreide informatie en prijzen. Tevens is het mogelijk rechtstreeks via de site te reserveren. Wenst u graag aanvullende informatie? Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst en zijn 7 dagen per week bereikbaar van 10-22.

Bent u benieuwd hoe onze gasten hun verblijf bij ons hebben ervaren? Neem dan een kijkje op Zoover.nl.

Wij hopen u ook als onze gasten te mogen verwelkomen!

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Costa del Sol

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 7

Nerja is gelegen in de Axarquia streek ten Oosten van Malaga. Deze streek staat bekend om zijn microklimaat. Met een gemiddelde temperatuur van 18 graden en 320 zondagen per jaar is het een geliefde plek voor zomer- en wintergasten. Het pittoreske dorpje met weinig hoogbouw biedt zomer én winter veel gezelligheid en is een prima uitvalsbasis voor diverse uitstapjes. Of u nu van cultuur, natuur of lekker luieren houdt, er is voor elk wat wils, van jong tot oud. Het vliegveld van Málaga ligt op slechts een klein uurtje rijden van Nerja. Ook het graag bezochte Alhambra paleis in Granada is op slechts een uurtje rijden.