Wintersporten in Oostenrijk

18 Juni 2021 - Pension AdlerHorst

€ 700.00

WINTERSPORT in Oostenrijk
Pension Adlerhorst*** & AdlerHorst Appartments
Zoover Gold Award Winnaar 2016

Studio's vanaf € 525,00 per week (2 Personen)
Appartementen vanaf € 700,00 per week (2 personen)


Exclusief:
Toeristenbelasting á € 2,00 p.p.p.n.
Eindschoonmaak
Vervoer van/naar pension


Het sneeuwzekere, betaalbare, familie-skigebied Gerlitzen met prachtig uitzicht over Karinthie en zeer vele zonne-uren beschikt over 60 km pisten. De gondel is 10 minuten rijden vanaf ons pension (altijd sneeuwvrij en goed parkeren). De omringende skigebieden van Hochrindl, Nassfeld/Hermagor, Turracher Höhe en Bad Kleinkirchheim bieden meer als 200 pistekilometers voor beginners tot professionals. Natuurparadijs Dobratsch (zonder liften, met auto goed bereikbaar) biedt u wandelingen naar 2150 meter.

Gerlitzen is compleet ingericht voor de wintersporter, zoals diverse horeca gelegenheden op en naast de pistes, een grote, leuke en veelzijdige kinderschool, centraal gelegen en overal sneeuwkanonnen. Het gebied is één van de sneeuwzekerste gebieden van Oostenrijk.

De grote pluspunten van dit skigebied:
Overzichtelijk skigebied met afdalingen in alle richtingen vanaf de top.
Afdalingen zijn geschikt voor beginners tot ver gevorderden.
Leuke skihutten met nog betaalbaar eten en drinken.
Vele parkeerplaatsen.
Betaalbare passen (ook een puntenpas) voor 15 liften naar 60 km pistes.
60 km pistes waaronder 10 km blauw, 38 km rood, 3 km zwart.
Skibus stopt op 5 minuten lopen van ons pension.
Huurmogelijkheid voor een kluisje bij het middenstation geschikt voor 4 paar ski´s.

In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor langlaufen, schaatsen, sneeuwwandelingen en diverse thermaal baden. De Winterkärnten Card geeft ook de niet-skiërs genoeg mogelijkheden voor uitstapjes, zonder de bijkomende kosten hiervan....

Skigebied Gerlitzen heeft een uitstekende Skischool (met een aantal Nederlandstalige skileraren) en Skihuur bij de gondel. Wij helpen u graag bij het reserveren voor skiles en informatie over uw skipas. Skibus is op 200 meter van ons pension.

Het pension en appartementenhuis:
Wij beschikken over 2 Studio's, 1 Penthouse en 5 x 2-kamer appartementen. Al onze appartementen hebben een douche en wc, satelliet TV en DVD speler. Het middelpunt van ons vakantiepension is de ontbijt- en verblijfsruimte, waar onder het genot van een drankje, gasten met elkaar bijkletsen, relaxen, boekje lezen, televisie kijken, aan de bar zitten of een kaartje leggen. Tevens hebben wij een bibliotheek en DVD uitleen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen in 1 van onze appartementen, of in ons ontbijtpension.

Liebe Grüße
Familie Koopman

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Huisdieren toegestaan

Aantal Personen
Maximaal: 4

Het sneeuwzekere, betaalbare, familie-skigebied Gerlitzen met prachtig uitzicht over Karinthie en zeer vele zonne-uren beschikt over 60 km pisten. De gondel is 10 minuten rijden vanaf ons pension (altijd sneeuwvrij en goed parkeren). De omringende skigebieden van Hochrindl, Nassfeld/Hermaggor, Turracher Höhe en Bad Kleinkirchheim bieden meer als 200 pistekilometers voor beginners tot professionals. Natuurparadijs Dobratsch (zonder liften, met auto goed bereikbaar) biedt u wandelingen naar 2150 meter.