Winter/zomer naast de pistes!!

29 Mei 2021 - De Vrient Jan

€ 50.00

Appartement naast de skipiste in Mittelberg, Kleinwalsertal, Vorarlberg, geen wegenvignet nodig voor dit deel van Oostenrijk! Ook gemakkelijk bereikbaar met de trein! Gratis skibus! Terug vrijgekomen door annulatie in de kerstvakantie!


Heel gezellig recent gerenoveerd appartement (januari 2013), modern ingericht voor 4 personen. Rolluiken, zuidgericht zonneterras met heel mooi uitzicht op de bergen.

Skiverhuur en skischool in het hotel, pistes op 150m, gratis bus. Het skigebied is 120 km groot. Heel mooi winterwandelgebied met meer dan 50 km geruimde wandelpaden gecombineerd met gratis openbaar vervoer!

Tv met dvd, diverse films aanwezig, gratis internet, hifi met docking station. Nieuwe volledig ingerichte keuken met onder meer 4-pits kookplaat, magnetron, vaatwas, frigo met vriesvak, senseo, koffiezet.

Gratis gebruik van het zwembad, verschillende sauna's, infraroodcabine en van de afgesloten ondergrondse garage, binnen- en buitenspeelplaats. Mogelijkheden voor het beoefenen van tafeltennis, basket, badminton, biljart, kegelen,...
Sedert december 2013, nieuwe uitgebreide wellnes op de bovenste verdieping met een adembenemd uitzicht op de alpen vanuit de relaxruimte. Mogelijkheid tot diverse massages. Deze wellness is toegankelijk voor onze gasten mits betaling. Meer foto's op faceboopagina Kleinwalsertal4U

Ook het gebruik van de bus in het dal is in de prijs inbegrepen.

Mogelijkheid om ontbijt, halfpension of à la carte te nemen in het restaurant. Er is ook een broodjesservice en afhaalloket voor maaltijden. Werkelijk alles is aanwezig voor een ontspannen vakantie op elk moment van het jaar!

Ook geschikt voor motorrijders: mogelijkheid tot huren van bedlinnen en badjassen aan de receptie van het hotel.

Vanaf mei tot november "BERGBANEN INCLUSIEF", kabelliften in de huurprijs inbegrepen, normaal een dure aangelegenheid!

Tijdens de lente en zomermaanden: Geniet van de adembenemende panoramische uitzichten, talrijke wandelpaden, mountainbikewegen, vele berghutten en restaurantjes. Kom er golfen, bergbeklimmen,paardrijden,... Voor de kinderen.zijn er ook rodelbanen,alpine-roalercoaster, openluchtzwembaden, kletterwald, zwembadparadijs Wonnemar, enz

Prijzen vanaf 315 euro/week. Vraag ook naar onze AANBIEDINGEN en LAST-MINUTES !

Voor meer info, neem een kijkje op onze website, voor meer indrukken zie ook onze facebookpagina Kleinwalsertal4u

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi

Aantal Personen
Maximaal: 4