Hulp bij het vinden van je droomhuis in Puglia.

4 December 2019 - B&B Villa Lavanda

€ 12.00

Is jouw droom het vinden en kopen van een huis in Puglia? Het kan gaan om een complex gerestaureerde of nog te restaureren Trulli of gewoon een mooie vakantie villa. Iets kleins om op te knappen etc.

Dat is niet gemakkelijk op afstand en ook het feit dat maar weinig makelaars Engels spreken kan een flinke handicap zijn.

Kort geleden weer een schitterend huis gevonden voor kopers. Het is echt hun droomhuis en ze zijn al volop aan het inrichten en naar hun eigen smaak aan het aanpassen. Een mooie grote tuin erbij ook en daar komt over enige tijd een heerlijk zwembad in. Het maakt me echt blij net dat ene huis te vinden voor kopers die Puglia hebben gekozen als locatie voor hun toekomstige vakanties of er zelfs permanent komen wonen.

Je kunt hier mijn hulp voor inroepen en ik help je vanaf het zoeken, via het bezichtigen van de huizen tot het vinden van je droomhuis en het passeren van de akte.

Extra interessant is dat als je je hier vanuit het buitenland permanent vestigt in een gemeente in Puglia met minder dan 20.000 inwoners je over je inkomen of pensioen dat buiten Italie is gerealiseerd, de eerste 9 jaar maar een flattax van 7% betaalt! Dat is een geweldig voordeel!

Nu het toerisme toeneemt naar Puglia en je spaargeld niet alleen geen rente opbrengt, maar ook nog eens bedreigt wordt door een negatieve rente, kortom steeds minder waard wordt, is het kopen van een vakantiehuis voor de verhuur ook een heel geschikte belegging. Je kunt er dan bovendien ook zelf plezier aan beleven en je er wellicht in de toekomst permanent vestigen.

Er is hier in Puglia echt voor iedere beurs een leuk huis te vinden.
Of je budget nou klein of groot is, ik kan altijd een mooie portefeuille voor je samenstelling van huizen die te koop staan. Wees er wel tijdig bij, want er begint meer belangstelling te komen voor het kopen van een huis en dat zal op den duur gevolgen gaan hebben voor de prijzen.

Ik ben goed in Puglia thuis. Ik woon hier sinds 1997.

Stuur me een berichtje of kijk op mijn website en ik kan je de bijzonderheden van mijn werkwijze sturen.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Puglia

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 7

Vanuit B&B Villa Lavanda o.m. te bezoeken de stranden aan zowel de Adriatische (45 km) als de Ionische kust (23km) alsmede de plaatsen: Bari met o.m. de Basiliek van S. Nicola, Lungomare, de boulevard, winkels voor iedere beurs, de oude stad. Taranto, een grote marinehaven, bekend om zijn verse mosselen en vis, een oude Griekse tempel, een oudheidkundig museum met opgegraven voorwerpen uit de Griekse tijd, een leuke jachthaven, Lungomare, mooie kerken en de oude stad. Monopoli met een oude verdedigingsmuur, de vissershaven, mooie kathedraal, oude stad, dagelijkse markt, goed visrestaurant en bij Capitolo de stranden van Monopoli. Polignano A Mare, heel mooi pittoresk plaatsje net noordelijk van Monopoli, met zeegrotten en vele restaurantjes. De Itrie Vallei met haar vele Trulli en de plaatsen Cisternino en Ostuni, de witte stad. Martina Franca aan de rand van de Itrie Vallei, met het Lyrisch festival, iedere 3e zondag van de maand een heel gezellige antiek- en curiosamarkt, mooie oude stad, Hertogelijk Paleis. Noci, vele restaurantjes met o.a. de serenades van S. Giovanni o 23 juni en Bacco Nelle Gnostre, het festival van de nieuwe wijn begin november. Mooi oud gedeelte, wekelijkse markt, vele winkels. Matera, de Culturele Hoofdstad van Europa 2019 met haar grotwoningen- en kerken, ligt op 45 minuten rijden vanaf Villa Lavanda. Gioia del Colle, kasteel, oude stad, winkels etc.