15% zomerkorting bij een verblijf in een appartement op Curaçao in juli en augustus.

4 Juli 2019 - Sjaak Janssen

€ 74.38

In de zomermaanden juli en augustus geven we minimaal 15% zomerkorting per nacht op een verblijf in een appartement voor 2 personen. Buiten deze periode geven we bij verblijf van 21 nachten en langer geven we 5% korting op de nachtprijs van het appartement en bij een verblijf van 28 nachten en langer 10%.
De overnachtingsprijs is exclusief de kosten voor het gebruik van water en elektra, gemiddeld betalen onze gasten tussen de € 30.00 - € 50.00 per week afhankelijk het gebruik van airco, fan en douche.

Villa L'Orangerie is de verzamelnaam voor een grote tropenwoning (in de wijk Julianadorp), waar in de zijvleugel luxe/elegante vakantie appartementen (70m2) zijn gerealiseerd met eigen (rolstoel toegankelijke) ingang, € 87.50 voor 1/2 personen.

De vakantie appartementen zijn gelijkvloers en hebben een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en zijn met aandacht voor stijl en luxe ingericht.

De woonkamer 26m is naast zijn luxe inrichting voorzien van een gratis internet verbinding op het hele terrein (wireless), radio/cd speler, ventilator, airco en een slaapbank voor 2 personen. Deze zal gebruikt worden, indien er meer dan 2 personen van het appartement gebruik maken.

De open keuken is volledig ingericht inclusief grote koelkast met een ruim apart ijskastgedeelte, magnetron, waterkoker, senseo en beschikt over warm water.

De slaapkamers hebben een tweepersoons bed, nachtkastjes, kledingkast, airco en ventilator.

De luxe ruime badkamer 9m is voorzien van toilet, wastafel en douche (beide met warm water).

De appartementen grenzen aan de fraai aangelegde tropische tuin, van waaruit men direct aansluiting vindt op een mooi zwembad van 8 x 4 meter met gezellige zitjes, ligbedden en gemakkelijke stoelen welke ook weer omgeven is door fraaie tropische planten. De appartementen beschikken afzonderlijk over een heerlijk buitenterras van 2,5 x 7,5 meter, waar het zowel overdag als 's avonds heerlijk vertoeven is. Daar het geheel in een gebied staat met ruime kavels, veel groen en verkeersluwe straten, overheerst de stilte en rust in overvloed.

Kortom rust, stilte, luxe en natuur in de luwte van Willemstad - Curaçao.

Wij, Marcel en Sjaak, staan voor ' Brabantse' gemoedelijkheid, warmte, gastvrijheid en service tijdens uw verblijf in onze appartementen.

Om de rust voor onze gasten te kunnen waarborgen ontvangen wij geen kinderen/jongeren onder de 18 jaar.
www.villalorangeriecuracao.nl

Wij houden geen beschikbaarheids kalander bij dus neem vrijblijvend contact op via mail met uw vragen: info@villalorangerie.nl of stuur een whatsapp via +5999 6608454

» Bezoek website

Regio
Curaçao

Type
Appartement

Soort reis
Vliegreis

Ligging
Aan zee

Aantal Personen
Maximaal: 2 - 4

Villa L'Orangerie kunt u vinden op Julianadorp en ligt erg centraal op het eiland; in noordelijke richting bent u binnen 5 minuten op de luchthaven, in westelijke richting binnen 10 minuten op de karakteristieke baaitjes waar Curaçao zo om bekend staat en in oostelijke richting binnen 10 minuten rijden in het historisch centrum van Willemstad.