Te koop op camping Mattenburg in Nieuw-Vossemeer!

19 Juli 2021 - Hohin Law

€ 49500.00

Dit mooie vakantiehuis met een prachtige en natuurrijke omgeving op camping Mattenburg in Nieuw-Vossemeer.

Het vakantiehuis heeft een woonoppervlakte van 35m2 en heeft 1 slaapkamer. De keuken en de woonkamer bevinden zich in dezelfde open ruimte – ideaal voor het gezellig samenzijn van familie en/of vrienden! In de woonkamer staat een 2-zitsbank, een salontafel en een hoge eettafel met 4 velour blauwe stoelen.

Verder is de keuken luxe uitgevoerd met een tafelmodel koelkast (inclusief vriezer), combimagnetron, vaatwasser, inductiekookplaat, afzuigkap en voldoende opbergruimte.
In de slaapkamer staat een 2-persoonsbed. Ook is hier een mooie grote kast aanwezig.
De badkamer is compleet betegeld en heeft een wastafel , een hangend toilet en douchecabine.

Camping Mattenburg bevindt zich in het mooie natuur van de Steenbergen. Er zijn veel bossen, landgoederen, fiets- en wandelroutes en gezellige dorpjes.
Kortom een fantastisch gebied om te wandelen en te fietsen. Op het park is voor iedereen genoeg te beleven. Naast rust en ruimte zijn er mogelijkheden voldoende voor de kinderen en volwassenen om zich prima te vermaken. Veel spoeeltoestellen en een gezellige restaurant/café met bowlingbaan Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan. 365 dagen recreëren is toegestaan.

Voor meer informatie, neem contact op met info@bijhuizen.nl of bel naar 06 - 40 59 68 61