Vakantiehuis Achterhoek - kleinschalig natuurpark Winterswijk

26 Mei 2021 - Vakantiehuis Achterhoek

€ 72.00

VAKANTIEHUIS ACHTERHOEK - GENIETEN IN NATUURGEBIED HET ROMMELGEBERGTE /'T KOOIVELD BIJ WINTERSWIJK

Www.vakantiehuisachterhoek.com

Even een paar dagen ertussenuit, een weekendje weg of lekker lang vakantie vieren: u bent van harte welkom bij Vakantiehuis Achterhoek. Wij verhuren diverse vakantiewoningen (2-, 3-, 4-, 5- en 6- persoons vakantiehuisjes) op een rustig natuurpark bij Winterswijk.

Winterswijk ligt in de Achterhoek (provincie Gelderland) en grenst aan Duitsland. Onze diverse vrijstaande vakantiehuizen liggen midden in de bossen van het Rommelgebergte/’t Kooiveld. Hier kunt u heerlijk genieten van de natuur, het buitenleven, de rust en bovenal de ruimte bij de vakantiehuizen.

De vakantiehuizen zijn:
- Midden in het bos
- Kleinschalig natuurpark
- Hebben een ruime tuin met veel privacy
- Compleet ingericht
- Inclusief bed- en keukenlinnen
- Rust, natuur en ruimte

Alle vrijstaande vakantiehuizen zijn compleet ingericht inclusief keukenlinnen. Voor extra comfort zijn de bedden opgemaakt bij aankomst. Een bewuste keuze van ons is dat elk vakantiehuis anders is ingericht. Elke accommodatie heeft een eigen terras, oprit en tuin. Dus bent u op zoek naar een compleet vakantiehuis en houdt u van privacy, natuur, rust en ruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Boek hieronder één van onze fijne vakantiehuizen bij Vakantiehuis Achterhoek voor een heerlijke vakantie!

www.vakantiehuisachterhoek.com

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Noord-Brabant

Aantal personen
Maximaal: 6