Tonella, dit prachtige huis in Calpe biedt gasten ultieme privacy. Geniet van uitzicht op zee, zonsondergangen en sterrenkijken terwijl u in uw privézwembad (ca. 8 × 5 m) zit.

9 Juli 2021 - Loraine Hilverdink

€ 65.00

Comfortabel, gezellig ingericht huis met vier slaapkamers is perfect voor een vrienden bijeenkomst, een romantisch uitje of een gezinsvakantie.

De familiekamer heeft een kachel omgeven door een zachte bank. Bekijk tv met Nederlandse zenders! Tevens treft u in de woonkamer een stereo (radio / cd) en een eethoek aan. In de woonkamer kunt u heerlijk genieten van de verschillende boeken. Vanuit deze ruimte heeft u direct toegang tot een gezellig balkon dat leidt naar het zwembad en het buitenterras.

We bieden gratis toegang tot internet, surfen op internet, e-mail checken, foto's uploaden, contact houden met vrienden, familie of kantoor, overal in huis, op het terras of balkon, of zelfs bij het zwembad. Het is gemakkelijk te gebruiken en beschikbaar voor u als onze gast.

Volledig ingericht, de keuken is voorzien van een grote koelkast, fornuis, oven, magnetron, vaatwasser etc.

De master suite op deze verdieping biedt een grote slaapkamer met een queen-size bed en een badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel.

Boven zijn er twee slaapkamers. De ene heeft een tweepersoonsbed. De andere slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden, ideaal voor gezinnen met kinderen. De badkamer op de gang is voorzien van een douche / bad combinatie, toilet en wastafel. In de gang vind je de openslaande deuren naar het heerlijke balkon met prachtig uitzicht over Calpe en de Middellandse Zee.

Breng uw avonden door op de afgeschermde veranda en geniet van de stilte, lees een boek, speel kaarten of maak gewoon plezier. Of relax en geniet van een lekkere barbecue. Het overdekte terras is voorzien van een gasbarbecue en een groot aanrecht.

En om uw vakantie in Tonella compleet te maken, heeft u een eigen parkeerplaats. Er is een garage met een tafeltennistafel, wasmachine en droger. En het hele huis is voorzien van centrale verwarming en de 3 slaapkamers zijn voorzien van airconditioning.

Dus waar wacht u op? Boek Tonella en ervaar het zelf! We kunnen u verzekeren dat het een vakantie wordt om nooit te vergeten!

Let op:
1: Dat er altijd een trap nodig is om de villa te bereiken.
2: Roken en huisdieren zijn NIET toegestaan ??in dit huis.
3: U heeft 300 kWh elektriciteit per week gratis. Extra verbruik is € 0.25 per kWh.
4: De prijzen zijn per periode verschillend. Contacteer ons voor een goede prijsofferte.

Registratienummer: VT-483078-A

Meer informatie en prijzen? Stuur een mailtje naar info@costablancadreams.eu of vind een antwoord op al uw vragen op onze website www.costablancadreams.eu

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Ligging
Aan zee

Type
Villa

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 6