te huur ;vakantiehuisje op camping t hop in wijckel

15 Januari 2021 - Jeannet Buwalda

€ 80.00

Nieuw in de verhuur!!!!
Boek nu voor september of oktober 2020
juli en augustus zit al vol !
Vakantiehuisje Doutzen (4 pers) staat op camping ‘t Hop in Wijckel.
Het is een sfeervol pas gerenoveerd en opnieuw ingericht houten vakantiehuisje,
De camping (met zwembad) ligt nabij het dorp Balk en het elfsteden stadje Sloten, De camping heeft een eetcafé, speelplaats en een overdekt zwembad met peuterbad.
Deze is mooi gelegen tussen het Slotermeer en de Gaasterlandse bossen en daardoor is het een van de mooiste en meest gevarieerde vakantiestekjes om de Zuidwesthoek van Friesland te ontdekken.

Indeling;Vakantiehuisje Doutzen heeft een woonkamer met open keuken, 1 slaapkamer met boxspring (160 x 2.00) En een kleine slaapkamer met stapelbed. Douche,wastafel en wc.
Het buitenzitje is overdekt aan de voorkant, met daarbij nog een groter terras ook aan de voorzijde . Aan de achterzijde is een klein zitje met uitzicht op het bos.
Een privé parkeerplaats voor de deur.
AIRCO, senseo app, oventje, Tv met alle zenders, spelletjes voor de kinderen, een tuinhuisje voor de fietsen, en tevens een kleine BBQ.
U krijgt gratis zwembad kaartjes tijdens uw verblijf.

 

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi
Airco

Regio
Friesland

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Omgeving: Gaasterland is een van de waardevolle cultuurlandschappen van Nederland. Het heeft een lichtglooiend landschap met bossen, meren en prachtige weilanden. U kunt er heerlijk fietsen of wandelen door de bossen of langs de meren over de kilometerslange fietspaden en stille binnenweggetjes, of u gaat mooi zitten hengelen in een van de vele watertjes. Het kleinste Friese stadje sloten biedt tal van bezienswaardigheden (oude vestingwerken, mooie molen) en ligt op 3 kilometer van de camping. Ook de andere stadjes van de Friese 11 steden zoals Workum 15 km(Jopie Huisman Museum) of Hindeloopen 13 km(Schaatsmuseum) zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Het dorp Balk 3 km met zijn prachtige stadhuis en de vele mooie geveltjes biedt tal van faciliteiten zoals supermarkten, bakkers, slagers, restaurants, barretjes, fiets en bootverhuur, kerken, bank en een leuk strand aan het Slotermeer.