Semi penthouse - La Cala de Mijas - Andalucia - Costa del sol

9 Juli 2021 - Marleen De Saedeleer

€ 900.00

Luxe hoekappartement ( semi penthouse ) te huur bestaande uit twee slaapkamers, twee badkamers, salon, keuken, terras van 85 vierkante meter, privé parking. Het totaal betreft 165 vierkante meter.

Het appartement heeft alle apparaten die u nodig heeft ( microgolf, oven, grill, wasmachine, afwasmachine ). Linnen en badgoed kan u ter plaatse gebruiken. Uiteraard is er tv, dvd speler, airco en internet beschikbaar.

Het appartement kijkt uit op de bergen, de golf en de zee. Uniek ! U heeft eveneens de zon van morgens tot s'avonds, dus u kan draaien met de zon omdat het appartement zich op een hoek bevindt. Er zijn verschillende zit gelegenheden alsook ligstoelen voorhanden.

Het complex beschikt over drie zwembaden en een chill area met jacuzzi. Bovendien is de golf op loopafstand.

Het strand is te bereiken op 3 km of 3 min met de wagen. Door de unieke ligging op de heuvel is dit slechts 1 weg naar beneden. Hier liggen dan ook de winkels, bars & super restaurantjes.

La Cala de Mijas is heel charmant en ligt tussen Malaga ( waar ook luchthaven zich bevindt ) en Marbella ( 15 min ).
Bovendien kan u van hieruit het authentieke Andalucia ontdekken met onder meer de volgende locaties ; Mijas pueblo ( authentiek bergdorp)Marbella, Puerto Banus, Gibraltar, Cadiz, Granada en zelfs Portugal .

Dit appartement kan u huren vanaf 550€/week (laagseizoen ) tot 900€/week euro in het hoogseizoen. Aarzel niet ons te contacteren voor informatie met betrekking tot langer verblijf. Deze prijs is een all in prijs. Dus inclusief water, elektriciteit, airco, Nederlandse tv, handdoeken, lakens etc.

Dit is echt een pareltje aan de Costa Del Sol, u heeft de nodige rust maar zit toch overal dichtbij. U geniet van uitzichten waar u stil van wordt. Dus een superligging, een superappartement en een superterras!

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco

Regio
Costa del Sol

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

Zie omschrijving