Safaritent, privé sanitair incl. Rivier, natuur, Puy-de-Dôme

22 Juni 2021 - Cindy Bruin

€ 65.00

Bent u op zoek naar een vakantie om te genieten van rust, maar ook actief dan kan dat bij ons in het prachtige groene hart van Frankrijk in de Auvergne, in het dorpje Châteauneuf-les-Bains een thermendorp van origine. Wilt u tussendoor een dagje naar de stad dan zijn Clermont-Ferrand, Vichy en Montluçon aan te raden om te bezoeken. Vanuit huis kunt u diverse mooie wandelingen maken (wij beschikken over meer dan 60 wandelroutes), fietsen, zwemmen in de diverse meren, kanoën, paardrijden, vissen en nog veel meer.

Onze safaritenten zijn uitgerust voor 4 personen en heeft privé sanitair in het naastgelegen gebouw. Er zijn 2 slaapkamers een kleine keuken met 4pits kooktoestel, Dolce Gusto, waterkoker en koelkast, zithoekje en eettafel. Er is mogelijkheid om een tentje ernaast te zetten voor 2 personen. Gelegen op ons ruim 3000m2 tellende terrein, met een klein bos en de kippen, kijkt u uit op het kasteel, en de heuvels. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt er is een handdoekenpakket (niet voor recreatief gebruik en bijhuren is mogelijk tegen vergoeding) en de eindschoonmaak zit ook bij de prijs in. Alleen wordt er aan het einde van het verblijf toeristenbelasting berekend van €1,- per persoon per nacht van af 16 jaar. In het laagseizoen kunt u voor minimaal 3 nachten bij ons verblijven, in het hoogseizoen minimaal 7 nachten. Wij hebben geen vaste aankomstdagen. Kijk op de beschikbaarheidskalender naar de beschikbare data.

Uw huisdier is in overleg welkom, wij hebben zelf ook huisdieren, wij verwachten dat uw huisdier met andere dieren om kan gaan.

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Koelkast
Vriezer
Huisdieren toegestaan

Regio
Ardèche of Auvergne

Type tent
Safaritent

Ligging
Landelijk

Aantal Personen
Maximaal: 4

Onze accommodatie is in een dal gelegen in een doodlopende straat, kunt u genieten van de prachtige ongerepte natuur. Genieten van de Gorge de la Sioule een prachtige route om te rijden met de motor, fietsen, wandelen langs de rivier, vliegvissen in de schoonste rivier in Frankrijk, wandelen in de "Chaînes des Puys" (Unesco erfgoed), zwemmen in een krater, kanoën op de rivier de La Sioule, paardrijden, naar een klimpark en nog veel meer. Houdt u van rust dan kunt u natuurlijk ook in de tuin genieten van de vogels, de sterrenhemel en aan de rivierkant met een kopje koffie.