De Waard vergrote Zilvermeeuw te huur op natuurlijke camping te Vledder Zuid West Drenthe

31 Januari 2021 - R. Bosma

€ 475.00

Wilt u kamperen op een rustige camping en niet op pad met een auto vol kampeerartikelen? Maak u geen zorgen, in Vledder staat al een oplossing voor u. Op ons veld de Adelaars staat deze de Waard Vergrote Zilvermeeuw met varioluifel voor u klaar. U kunt naast de tent parkeren.

Vanaf 12 juni 2020 kunt u deze 4-persoons stormtent van De Waard genaamd Sarek huren. Wilt u met meer dan 4 personen komen neem dan contact op voor de mogelijkheden. De tent is volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.

Algemeen:
• 4 personen
• 16 ampère stroom
• Picknicktafel
• Gratis wifi (1 apparaat)
• Was- en douchegelegenheid op ca. 100 meter van de tent

Beschikbaarheid
Op de dag van aankomst zijn de tenten vanaf 15.00 uur beschikbaar, bij vertrek dienen ze om uiterlijk 11.00 uur schoongemaakt te worden achtergelaten.

Zelf meenemen
U dient zelf naast een goed humeur, hand- en theedoeken, schoonmaakmiddelen, slaapzakken/dekbedden en kussens mee te nemen.

Betaling
Deze tent kunt u huren door vooraf het volledige bedrag en een borgsom te betalen. Na uw vertrek betalen wij de door u betaalde borgsom binnen 1 week weer terug op uw rekening. De tenten worden in 2020 verhuurd van 12 juni tot en met maandag 28 september.

Wij heten u van harte welkom op onze karakteristieke camping in Zuid-West Drenthe.

Genoemde prijs is de maximale huurprijs voor een week in het hoogseizoen (twee volwassen en twee kinderen) Neem contact op voor de overige mogelijkheden

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Speeltuin
Wifi
Huisdieren toegestaan
Restaurant
Wasserette

Soort camping
Natuurcamping

Omvang
51 - 200 plaatsen

Regio
Drenthe

Ligging
Landelijk

Camping Padjelanta is gunstig gelegen aan de rand van het Drentse brinkdorp Vledder. Inmiddels is de camping uitgegroeid tot een moderne, middelgrote camping met prachtige staplaatsen. Hier kunt u heerlijk ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven. Met onze camping richten we ons vooral op de wat ouderen en gezinnen met jonge kinderen tot 12 jaar. Omringd door meerdere nationale parken, vormt Padjelanta een perfecte uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Ook zijn er in de omgeving volop mogelijkheden om een bezoek te brengen aan een museum, dierentuin of pretpark.